Frumusete & Ingrijire

#secrete frumusete #aspect tanar #secrete aspect tanar

Secretele unui aspect tanar indelungat

Batranetea este un subiect care ne inspaimanta in anii tineretii, insa grija pe care o acordam aspectului nostru este foarte importanta. Anii pot fi foarte usor ascunsi cu cateva ritualuri de ingrijire si cu un stil de viata sanatos.


Incepe cu o crema de baza


Pentru a evita liniile fine de expresie, crema de baza inainte de aplicarea fondului de ten poate face minuni. Pielea ta va arata mai proaspata si mai tanara. Pe masura ce imbatranim, pielea isi pierde vitalitatea si supletea, astfel ca este important sa ii oferim ingrijirea de care are nevoie.

Foloseste produse moderne, pe care le gasesti in farmacii. Renunta la cremele si produsele pe care le foloseai in urma cu 5 ani si alege cosmetice usoare, care sa iti hraneasca pielea. O crema corectoare de calitate va reduce ridurile fine, care vor fi mai putin vizibile.


Renunta la fondul de ten gros


Daca aplici fondul de ten direct pe piele, acesta te poate imbatrani cu cativa ani. Stratul gros de fond de ten face mai vizibile ridurile si alte probleme ale tenului. Pentru a evita acest lucru, aplica mai intai o crema corectoare, dupa care un fond de ten lichid, usor, care sa hraneasca pielea.


Evita machiajul puternic


Aplicarea machiajului pentru ochi necesita multa precizie, insa in timp, aplicarea incorecta poate sa accentueze semnele timpului. Alege culori deschise, pe care sa le aplici cu atentie. Evita sa incarci ochiul cu prea multe farduri, in special in culori inchise.


Acorda atentie sprancenelor


Sprancenele sunt foarte importante deoarece ofera fetei o structura. Insa, odata cu inaintarea in varsta, acestea devin mai subtiri. Pentru a readuce sprancenele la viata este indicat sa folosesti un creion sau fard in culoarea naturala a sprancenelor cu care sa le accentuezi.


Nu lasa rujul sa se scurga


Dupa riduri, rujul prost aplicat atrage cea mai multa atentie. Rujul este o crema si are tendinta de a curge. Astfel, pentru a evita acest lucru, foloseste un balsam de buze, dupa care aplici un strat fin de fond de ten. Peste fondul de ten aplica rujul preferat.


Pastreaza buzele hidratate


Pentru un aspect ingrijit si tanar, buzele sunt esentiale. Foloseste regulat balsam de buze, care sa le hraneasca si sa previna uscarea si craparea lor. Incearca sa folosesti produse care protejeaza buzele si de razele nocive ale soarelui.


Albeste dantura


Pastele de dinti pentru albire pot indeparta petele de pe dinti, ceea ce iti va conferi un aspect mai tanar. Pentru o curatare mai profunda, foloseste paste de dinti pe baza de peroxid. Aceste produse albesc smaltul dintilor.

De asemenea, poti merge si la un stomatolog, iar tratamentul oferit dureaza mai putin de o ora, insa rezultatele sunt spectaculoase.


Improspateaza ochii obositi


Daca ochii tai arata obositi, incearca sa te odihnesti mai mult. Somnul ajuta la eliberarea hormonilor care ajuta pielea sa ramana ferma si elastica. Pentru a reduce cearcanele, incearca sa reduci consumul de sare si sa te hidratezi mai mult. De asemenea, poti aplica si felii de castravete.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare