Frumusete & Ingrijire

#remedii #frumusete # pleoape lasate

Sase trucuri care te scapa de pleoapele cazute

Pleoapele lasate sunt o bataie de cap pentru orice femeie care tine la aspectul sau. Mai mult, acestea pot ajunge sa provoace probleme oculare si chiar deteriorarea vederii.

Pentru a scapa de pleoapele cazute si a arata, astfel, mereu tinere si frumoase, puteti apela la cateva trucuri care au fost gasite eficiente de alte femei. Le puteti incerca chiar la voi acasa, fara costurile uriase pe care le implica alte metode, chirurgicale sau nu.

Pliculetele de ceai de musetel sunt un bun remediu pentru pleoapele lasate. Dupa ce iti faci o cana de ceai, raceste doua pliculete si aplica-le pe ochi timp de 15-20 de minute. Daca bagi pliculetele la frigider nu vei beneficia doar de proprietatile antiinflamatoare ale musetelului, ci iti vei simti si ochii mai odihniti.

Albusul de ou da fermitate si intinde pielea. Curata pielea din jurul ochior si aplica pe pleoape o cantitate mica de albus, iar apoi asteapta pana se usuca. Clateste zona cu apa rece, iar rezultatele vor fi uimitoare.

Gheata contracta vasele de sange si atenueaza aspectul de pleoape lasate, daca o aplicati direct pe piele pentru cateva secunde.

Strugurii trebuie mancati nu doar pentru a scapa de pielea lasata a pleoapelor, ci pentru a ramane mereu tinere. Vitaminele si substantele regasite in struguri incetinesc procesul de imbatranire, deci aveti un motiv solid pentru a-i include in dieta voastra zilnica.

Castravetele este recunoscut de multa vreme ca un remediu pentru pielea din jurul ochilor. Este bogat in acid cafeic si acid ascorbic, care reduc inflamatiile si dau fermitate pielii. Taie doua felii dintr-un castravete tinut la frigider si pune-le pe ochi pentru 15-20 de minute, iar cand le vei indeparta vei gasi o piele proaspata si stralucitoare.

Exista si un exercitiu pe care il poti face pentru pleoape mai ferme: inchide ochii, pune degetele aratatoare pe fiecare pleoapa, ridica sprancenele, numara pana la cinci si apoi preseaza usor; in timp ce presezi, incearca sa deschizi ochii. Repeta de 10 ori.

Pe langa toate aceste trucuri, pielea din jurul ochilor este prima care arata ca nu te odihnesti bine sau ca nu dormi suficient. Lipsa somnului va agrava lasarea pleoapelor, asa ca, pentru un aspect frumos al ochilor si al pielii din jurul lor, incearca sa ai o cat mai buna disciplina a somnului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare