Frumusete & Ingrijire

#sani #implant silicon #masaj

Sani mai mari fara bisturiu, in 3 pasi

Mai bine de 60% dintre femeile din intreaga lume sufera din cauza faptului ca nu au sanii suficienti de mari. Daca si tu te incadrezi in aceasta categorie si nu doresti sub nicio forma sa apelezi la chirurgia plastica , afla ca sanii tai se pot mari in mod vizibil, prin metode absolut naturale.


Exercitii fizice


Exercitiile fizice pentru marirea sanilor nu implica un echipament sportiv scump sau un abonament la sala, ci doar o pereche de gantere si un program de exercitii pe care sa-l urmezi de cel putin trei ori pe saptamana.


Poti incepe prin flotari usoare (pentru inceput 10 – 15 pe sedinta), dupa care poti face tractiuni la bara si continui cu ridicare de greutati (gantere – pret aproximativ: 25 ron).


Aceste exercitii au rolul de a mari masa musculara a pieptului si, prin urmare, sanii tai vor fi mai voluminosi si mai fermi.



Alimentatia potrivita


Tot pentru cresterea masei musculare, este nevoie, pe langa un program de exercitii fizice, si de o alimentatie potrivita. Exista cateva produse care te pot ajuta sa ai sani mai mari, intr-un timp destul de rapid: oua, iaurt degresat, peste (in special sardine, somon sau pastrav), seminte de dovleac , carne de curcan sau spanac. Toate aceste alimente, in combinatie cu tipul potrivit de miscare fizica, grabesc marirea muschilor sanilor.



Masaj cu ulei de germeni de grau


Uleiul de germeni de grau este un produs 100% natural care se gaseste de obicei in magazinele naturiste, la un pret acceptabil (in jur de 10 ron) si care are efect estrogen. Masajul cu ulei din germeni de grau se poate face pana la de trei ori pe zi, in fiecare zi, timp de cel putin 3 saptamani. Nu doar sanii se vor mari intr-un timp foarte scurt, dar vitamina E prezenta in acest produs va mentine pielea supla, foarte hidratata si va incetini procesul de imbatranire a pielii.


Nu uita totusi ca rezultatele nu vor aparea peste noapte ca in cazul implanturilor cu silicon, insa rabdarea si respectarea planului de mai sus te pot ajuta sa ai sani mai mari cu pana la 30%.


De asemenea, daca esti interesata de marirea sanilor cu ajutorul implanturilor cu silicon, iata raspunsurile la cele mai frecvente intrebari intr-un interviu acordat de medicul chirurg Emil Senin Negovan.


Sursa foto :  zodee.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare