Frumusete & Ingrijire

# tratare par #regenerare par #tratamente par #ingrijire par

Regenerarea parului cu tratamentul REGIVERO

Stiai ca pe scalpul unui nou nascut sunt aproximativ 1.100 de foliculi pe centimetru patrat, iar odata cu inaintarea in varsta numarul acestora scade? La varsta de 25 de ani, o persoana are in medie 600, iar pana la 50 de ani, numarul este de 300 de foliculi pe centimetru patrat. Poate parea ingrijorator faptul ca numarul scade, insa totodata exista si tratamente pentru regenerarea parului.

 

Intrucat vitalitatea si stralucirea acestuia atribuie un plus increderii in sine, este foarte important sa nu lasam nimic sa ne intristeze sau sa ne strice momentele de bucurie. Desi exista multiple cauze pentru care parul nostru este slabit, o rutina corecta de ingrijire a podoabei capilare te poate salva de la acest disconfort.

Tratament pentru regenerare par de la Regivero - 6 certificari de calitate

Tratamentele de par Regivero au obtinut 6 certificari de calitate. Produsele sunt de calitate superioara, compatibile dermatologic, sigure pentru utilizare umana si eficiente, iar toate aceste aspecte sunt certificate prin teste.

Am testat intens produsele noastre si avem cei mai valorosi specialisti in echipa noastra. A fost o munca titanica, iar ea nu se opreste aici. Credem in imbunatatirea continua a metodelor si produselor REGIVERO.

Tratamentul natural profesional pentru regenerarea si cresterea parului a obtinut cele mai inalte scoruri atat in laboratoarele noastre cat si in laboratoarele partenerilor din tara si strainatate. Iar rezultatele vorbesc de la sine:

1. Testarea Eficacitatii cosmetice

Valori medii procentuale de subiecti multumiti, in privinta eficacitatii cosmetice a produsului testat

2. Certificare Dermatologica pentru compatibilitatea produselor Regivero cu pielea umana prin care se certifica faptul ca produsele nu produc iritatii in conditii de utilizare normala sau intensiva si au o compatibilitate foarte buna cu pielea.

3. Testarea Calitatii cosmetice

Valori medii procentuale de subiecti multumiti, in privinta calitatilor cosmetice ale produsului testat

Dupa utilizarea produsului timp de 2 luni, subiectii au apreciat calitatile cosmetice si eficacitatea acestuia, fiind satisfacuti de produs si declarand intentia lor de a cumpara si folosii produsul pentru ingrijirea zilnica.

4. Testarea Eficacitatii conservarii formulei – Certificare Categoria A la testele de eficacitate a conservarii (eficacitate antimicrobiana) realizate de laboratoarele certificate pentru controlul calitatii produselor. Testele de eficacitate au fost realizate conform standardelor de calitate ale Farmacopeei Europene, care garanteaza calitatea produselor

5. Certificare Microbiologica care atesta ca produsele Regivero sunt pure si nu prezinta urme de bacterii, drojdii sau mucegaiur.

6. Certificarea Stabilitatii fizico-chimice a produselor ce compun Tratamentul natural profesional pentru regenerarea si cresterea parului atesta faptul ca produsele sunt stabile, adica isi pastreaza in timp aspectul, culoare, mirosul, ph-ul si densitatea. Testele au fost efectuate conform metodelor de incercare acreditate de catre Asociatia de Acreditare din Romania – RENAR si metodelor validate intern ce au la baza Farmacopeea Europeana si standarde nationale in vigoare.

7. Raportul privind Evaluarea Sigurantei Produselor cosmetice atesta faptul ca produsele ce compun Tratamentul natural profesional pentru regenerarea si cresterea parului sunt declarate ca fiind SIGURE pentru utilizarea in conditii normale.

Cum functioneaza tratamentul pentru regenerarea si cresterea parului de la Regivero?

Tratamentul intensiv pentru cresterea si regenerarea parului Regivero, recomandat de peste 100 de specialisti, de la medici dermatologi la hairstylisti, vine in sprijinul tau pentru a facilita formarea mai rapida a firelor de par si pentru prelungirea etapei anagene. Cele 14 ingrediente naturale active inglobate in tratamentul nostru te vor ajuta sa obtii un par sanatos si bogat, protejat de efectele nocive ale factorilor externi.

Tratamentul REGIVERO pentru regenerarea parului actioneaza atat de eficient pentru ca este alcatuit din ingrediente naturale si elemente esentiale vietii parului tau.

  1. Activeaza circulatia sangelui la nivelul radacinilor firelor de par cu Extractul de castan salbatic, proteina placentara si Vitaminele din grupa B.
  2. Asigura energia necesara regenerarii parului Glicogenul este principala sursa de energie pentru sinteza proteinelor in timpul cresterii parului si este prezent in concentratie mare in Lotiunea de regenerare.
  3. Hraneste si hidrateaza parul cu 14 elemente esentiale naturale (Vitaminele B3, B5, B6, B7, elastina si serina marina, ginseng, extract de miere, sodium PCA si proteine esentiale) care accelereaza cresterea parului, atat a firelor existente cat si dezvoltarea firelor noi de par.
  4. Protejeaza parul impotriva stresului oxidativ (razele UV si IR, poluare, medicatie, stres in exces) prin complexul de polifenoli obtinut din extract de Ginseng, colagen si Biokeratina.

Aceste ingrediente de calitate superioara au fost combinate intr-o formula echilibrata, in concentratie ridicata pentru ca tu sa te bucuri de rezultate garantate intr-un timp cat mai scurt. Fiecare ingredient este atent studiat si ales pentru a ne asigura ca este potrivit pentru problema ta si 100% sigur pentru utilizare. In plus, toate cele 6 certificari dovedesc faptul ca produsele noastre sunt in conformitate cu standardele europene si pot fi distribuite in farmacii.

Beneficii extra pe care le primesti daca alegi Tratamentul pentru regenerarea si cresterea parului de la Regivero.

Primesti consultanta gratuita pe toata durata folosirii produselor noastre, consultanta oferita de specialistii REGIVERO. Gratie acestui beneficiu, economisesti 300 de lei, cat ar costa un consult dermatologic si obtinerea unui tratament.

Iti oferim o schema de tratament personalizata, astfel incat sa folosesti corect produsele noastre si sa obtii cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp posibil.

Garantia pe satisfactie. REGIVERO iti pune la dispozitie singurul tratament dermato-cosmetic pentru cresterea si regenerarea parului pentru care producatorul isi asuma 100% responsabilitatea. Mai exact, daca nu esti multumit de rezultatele obtinute si nu observi o imbunatatire vizibila in 60 de zile, iti primesti banii inapoi.

Achizitioneaza acum tratamentul REGIVERO!

https://regivero.ro/produse/tratament-profesional-natural-crestere-regenerare-par/

Surse foto: regivero.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare