Frumusete & Ingrijire

# gama c-vit #stralucire piele #vitamina c

Reda stralucirea si vitalitatea pielii cu gama C-VIT

Mai ales dupa sezonul rece, pielea luminoasa si radianta este dorinta oricui. Aspectul luminos si plin de vitalitate naturala pot varia in functie de clima si varsta si se pot deteriora in timp datorita multor factori, cum ar fi expunerea la soare, stresul, fumatul, dieta saraca in vitamine sau lipsa somnului.

 

Recapata-ti stralucirea naturala a chipului cu gama C-VIT de la SESDERMA! Contine un cocktail antioxidant puternic format din Vitamina C, gingko biloba, quercetina si pterostilben, care face pielea mai frumoasa, luminoasa, uniformizata si protejata de radicalii liberi. Vitamina C din compozitia produselor Sesderma este de ultima generatie si incapsulata in nanolipozomi cu un nivel inalt de patrundere in piele.

C-VIT confera luminozitate si reda vitalitatea tuturor tipurilor de piele. Totodata, uniformizeaza nuanta tenului, reducand petele, creste fermitatea, catifelarea si elasticitatea pielii.

In plus, datorita continutului de extract de Gingko biloba, quercetina si pterostilben neutralizeaza orice deteriorare celulara cauzata de radicalii liberi. Fiecare antioxidant actioneaza asupra unei anumite zone a celulei, pentru a asigura o protectie completa. Incapsularea tuturor ingredientelor active in bule lipidice asigura penetrarea, viteza si eficienta crescuta a formulei si permite fiecarui ingredient sa ajunga la locul tinta.

C-VIT este gama de vitamina C pe care o poti folosi tot anul, in orice perioada a zilei, chiar si vara!

Din gama fac parte:

C-VIT Ser Lipozomal - priimul pas in rutina de ingrijire, acest ser confera pielii un plus de luminozitate si suplete. Hidrateaza si reduce vizibilitatea ridurilor. Uniformizeaza tonul pielii, elimina petele si previne aparitia lor. Constituie o baza buna de machiaj.

C-VIT Fluid luminozitate - Ofera pielii un plus de luminozitate, hidrateaza si reduce vizibilitatea ridurilor, uniformizeaza nuanta pielii, eliminand si prevenind petele.

C-VIT Crema hidratanta - Potrivita pentru pielea uscata, crema are actiune antioxidanta (capturarea radicalilor liberi), iluminatoare si antiaging (sinteza crescuta de colagen).

C-VIT Crema-gel revitalizanta - Potrivita pentru pielea mixta, crema-gel contine Vitamina C stabilizata, un sistem potentiator antioxidant, extract de portocale si pigmenti de potentare a luminii.

C-VIT ADVANCE FIOLE - Contin vitamina C in forma sa cea mai stabila, oferind tenului un boost de luminozitate si vitalitate, fiind un ajutor in recuperarea hidratarii, fermitatii si uniformizarii pielii.

C-VIT MIST - este un spray iluminator care aduce un plus de prospetime pe ten, cu o aroma de portocale. Proprietatile multiple ale vitaminei C si puterea sa antioxidanta va vor ajuta sa mentineti pielea sanatoasa si radianta oriunde si oricand, chiar si peste machiaj.

SESDERMA este o companie infiintata acum 30 de ani in Spania de catre o echipa de medici dermatologi condusa de Dr. Gabriel Serrano. Pentru cercetarea si dezvoltarea continua a tehnologiilor, compania lucreaza in parteneriat cu cele mai bune institute stiintifice ori de tehnologie, centre si universitati, alaturi de care dezvolta programe de cercetare si solutii inovatoare pentru piele.

Produsele SESDERMA sunt comercializate in farmacii si online.

Mai multe informatii se pot afla de pe:

www.sesderma.ro/ro/

www.facebook.com/sesdermaromania

www.instagram.com/sesderma_ro/

Surse foto: sesderma.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului