Frumusete & Ingrijire

# pregatire corr primavara #tratamente infrumusetare #ingrijire piele #frumusete #primavara

Pregateste-ti corpul pentru primavara! Cum sa stralucesti la inceputul lunii martie

Primavara este momentul in care totul revine la viata, inclusiv tenul si corpul nostru. Inainte de instalarea sezonului cald, pune in aplicare cateva trucuri de frumusete care te vor ajuta sa stralucesti mai mult ca niciodata, la inceputul acestei primaveri.

Reimprospateaza-ti tenul

Pentru ca in aceasta primavara sa stralucesti pur si simplu, tenul tau are nevoie de cateva tratamente pentru a-si recapata prospetimea si frumusetea. Te vei bucura in acelasi timp de o piele moale si catifelata si de un aspect general intinerit. Primul pas pentru a-ti recapa stralucirea tenului este sa il exfoliezi. Printr-o exfoliere corecta si riguroasa, vei indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii. Cea mai buna metoda pentru a-ti exfolia tenul este sa faci o baie fierbinte care va permite porilor de la suprafata pielii sa se dilate. Apoi vei face efectiv exfolierea tenului fie cu ajutorul tratamentelor cosmetice care actioneaza la suprafata pielii, fie folosind aparate de ultima generatie pentru curatarea tenului si cu ajutorul carora poti insista pe zonele cu probleme de la nivelul fetei.

Pregateste-ti corpul pentru sezonul cald

Pe langa ten, intreg corpul are nevoie de ceva mai multa atentie si ingrijire pentru sezonul cald. Acum este momentul in care dieta are nevoie de o revizuire, incep curele de slabire si se intensifica antrenamentele in salile de sport. Pe langa acest efort pentru recapatarea formelor pana vine sezonul estival, mai sunt si alte aspecte pe care orice femeie le are in vedere in momentul in care trebuie sa renunte la hainele groase si sa adopte tinute mai lejere. O piele curata si hidratata in profunzime este esentiala pentru a straluci la inceput de primavara. Odata cu venirea primaverii, cremele cu factor de protectie devin must have, iar epilatul reintra in topul preocuparilor aproape zilnice ale oricarei femei care are grija de ea.

Fa sport si mananca sanatos

O conditie importanta pentru a avea un ten stralucitor este hidratarea. Si te poti hidrata in aceasta perioada mancand cat mai multe fructe si legume. Fructele si legumele proaspete pot fi cele mai bune gustari, oferindu-ti in acelasi timp un plus de vitamine si nutrienti. Apa, de asemenea, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. La fel de important pentru un ten stralucitor si sanatos este si sportul. Prin sport, creste fluxul sanguin care ajuta la mentinerea sanatatii celulelor pielii.

Adauga putin glam

Este important sa iti ajuti tenul si corpul sa arate cat mai bine, sa emane sanatate si frumusete. Iar un mod in care mai poti face acest lucru este sa apelezi la micile trucuri de make-up la care orice femeie recurge pentru a adauga un strop in plus de stralucire. Urmareste care sunt tendintele in materie de make-up in acest sezon si imprumuta trendurile care ti se potrivesc.

Iar inainte de a iesi din casa pentru a te bucura de frumusetea acestui anotimp, adauga si un strop din parfumul preferat. Ajuta la cresterea increderii in sine si iti imbunatateste starea de spirit!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului