Frumusete & Ingrijire

#scaun de masaj #polaris #masaj

Polaris - modul in care actioneaza un scaun de masaj profesional

Masajul a fost considerat dintotdeauna ca fiind cea mai buna metoda de relaxare si detensionare a muschilor, articulatiilor si ligamentelor. Beneficiile pe care le presupune o sedinta de masaj nu pot fi contestate de catre nimeni, motiv pentru care in ultimii ani terapia prin masaj a crescut semnificativ in preferintele persoanelor sedentare si nu numai.

Cu toate astea, cel mai adesea, timpul nu ne permite sa ajungem la un salon de masaj, iar atunci unica solutie ar putea fi sa suportam acele dureri si sa luam calmante. O idee cu totul inovatoare si care te scuteste de drumurile repetate la salonul de masaj ori la cabinetul unui kinetoterapeut o reprezinta fotoliul cu masaj.

Cele mai noi scaune cu masaj design italian au incorporate tehnologii de varf care te ajuta sa beneficiezi de acelasi pachet de servicii, precum cel dintr-un salon de masaj. Partea preferata este ca poate fi utilizat oricand, dimineata inainte de micul dejun sau seara inainte de somn, fara nicio problema. Nu va trebui de acum sa mai astepti pentru o programare, sa irosesti timpul in trafic, sa te enervezi si astfel sa dispara toata senzatia de relaxare pe care ai castigat-o in urma unei sedinte de masaj la salon.

Masatto iti propune sa introduci in rutina ta zilnica de relaxare un fotoliu remarcabil care te va surprinde cu programe automate complexe si potential de ajustare manuala pentru a avea parte de masaj personalizat - Polaris. Aspectul modern al acestui fotoliu, plus tehnologia sofisticata care il defineste, asigura o experienta de masaj terapeutic chiar in confortul casei tale.

Despre caracteristicile fotoliului de masaj Polaris

Polaris este un fotoliu net superior modelelor lansate anterior, intrucat foloseste o tehnologie de masaj 3D cu 6 role de masaj. Rolele aparatului de masaj se imping in exterior pana la maximum 7 cm, garantand un masaj dinamic si performant, eliminand astfel tensiunea resimtita in zona umerilor si a musculaturii spatelui.

Acest fotoliu de masaj s-a facut remarcat pe piata de profil datorita faptului ca utilizeaza o tehnologie inovativa cu role de masaj incalzite, ce ofera o experienta similara cu cea a mainilor calde ale unui maseur profesionist si terapia cu pietre Jade. Rolele de masaj sunt prevazute cu un invelis siliconat, care sa asigure necesarul de confort, dar si cu un miez ceramic incalzit, in vederea oferirii unui efect de neegalat.

Fotoliul de masaj Polaris mai adopta si sina de masaj in forma de SL, devenind astfel un model mult mai avansat fata de fotoliile clasice, ce permit masajul cu role doar pentru zona spatelui. Permite sistemului de masaj 3D sa actioneze astfel eficient si la nivelul zonei lombare, la zona bazinului, a feselor si a sezutului. Sina curbata se sincronizeaza excelent cu forma corpului uman si reuseste sa favorizeze un masaj precis, care stimuleaza punctele importante ale spatelui, eliminand oboseala si imbunatatind starea fizica si mentala.

Inainte de inceperea unui program de masaj, Polaris va initia procesul de scanare a corpului pentru a adapta masajul si latimea rolelor la contururile corpului utilizatorului. Acest fapt ofera posibilitatea scaunului sa tinteasca zonele cu probleme si sa personalizeze fiecare program de masaj pentru a se obtine efectele dorite.

A fost dezvoltat cu ajutorul unei tehnologii avansate, pentru a se adapta corpului uman prin detectarea formei acestuia - se realizeaza o scanare initiala a corpului pentru a localiza dimensiunile umerilor, bratelor, soldurilor si gambelor utilizatorului. Odata cu finalizarea scanarii, Polaris va personaliza programul de masaj cu o atentie precisa la aceste detalii.

Cum poti achizitiona fotoliul de masaj Polaris?

Inainte de a lua decizia finala, de a cumpara un fotoliu de masaj, iti propunem sa optezi pentru o testare gratuita a acestuia la Masatto in Oradea, pe strada Macovei. Exista showroom-uri Masatto in intreaga tara - locatiile acestora pot fi aflate accesand site-ul masatto.ro. Cei interesati pot primi si consultanta gratuita din partea specialistilor, in asa fel incat sa fie informati cu privire la orice detaliu, pentru a face alegerea cea mai potrivita nevoilor proprii.

Programarile se fac la numarul de telefon 0756 478 789 sau pe contact@masatto.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare