Frumusete & Ingrijire

#produse sustenabile #protectie solara naturala #produse naturale #protectie solara #crema de protectie solara

Pleci la mare? Nu uita de produsele de protectie solara!

Odata cu vacantele de vara incepe goana dupa produsele de protectie solara. Ce ai spune, daca anul acesta ai alege produse sustenabile, din ingrediente naturale, care sa nu-ti umple corpul de chimicale si sa nu polueze mediul inconjurator?

Stiai ca in fiecare an, aproximativ 14.000 de tone de protectie solara ajung in oceane? 85% din aceasta cantitate de protectie solara contine microplastice (Plastic Soup Foundation, 2021), iar marile si oceanele au de suferit.

Nu putem impiedica faptul ca unele resturi de protectie solara raman in ocean. Dar putem schimba ceea ce lasam in urma. Protectia solara naturala de la Naïf este realizata cu un filtru UV natural, fara ingrediente daunatoare pentru ocean. Este o protectie solara naturala chiar atat de diferita? Nu, este usor de aplicat si nu lasa in urma un strat alb, datorita uleiurilor naturale pe care le contine. Plaja fara griji, pazea ca sosim!

Alege formulate cu un filtru UV natural

Protejeaza-ti pielea si ai grija de mari si oceane. „Produse prietenoase cu oceanul” se refera la ambalaje si ingrediente care nu au niciun impact asupra oceanului. De aceea, protectia solara de la Naïf contine filtre UV minerale precum oxidul de zinc (non-nano) si nu filtre chimice. In timp ce un filtru chimic este absorbit de piele, un filtru mineral ramane deasupra pielii. Acest strat actioneaza ca o oglinda si reflecta soarele, prevenind in acelasi timp iritarea pielii. Esti protejat imediat de o protectie solara cu filtru UV mineral, nu este nevoie sa astepti sa se absoarba in piele. Protectia solara de la Naïf este potrivita pentru intreaga familie, chiar si pentru pielea foarte sensibila a bebelusilor si copiilor si este intru totul prietenoasa cu oceanul.

Si inca ceva. Nu numai ca nu avem pareri de rau referitor la ceea se afla in interiorul tubului, dar si tuburile in sine si ambalajele sunt cat se poate de naturale. Toate tuburile de la Naïf sunt fabricate din plastic biodegradabil obtinut in principal din trestia de zahar. Acestea provin din deseuri reziduale de pe  plantatiile de trestie de zahar din Brazilia. Cu un tub din trestie de zahar eviti utilizarea a 64 de grame de plastic comparativ cu un tub din plastic.

Ce produse pentru protectie solara naturala poti alege

Crema de protectie solara naturala pentru fata SPF30(50 ml)

Cu filtre UV naturale, minerale pe baza de oxid de zinc (non-nano), protectia solara este potrivita pentru fata, chiar si pentru pielea  foarte  sensibila. Crema este usor de aplicat gratie uleiurilor naturale pe care le  contine si nu lasa in urma un strat alb.

Crema de protectie solara naturala pentru corp SPF30(100 ml)

O crema hranitoare care iti protejeaza corpul impotriva radiatiilor UVA si UVB. Este rezistenta la apa, usor de aplicat gratie uleiurilor naturale pe care le contine si nu lasa in urma un strat alb. Pentru o protectie optima, aplica cel putin o data la doua ore.

Gel natural de racorire dupa plaja (100 ml)

Ofera-i pielii tale ceva mai multa dragoste dupa o zi insorita cu acest gel racoritor dupa plaja, potrivit pentru tine si copiii tai. Ingrediente precum aloe vera si glicerina pe baza de plante calmeaza si racoresc pielea dupa ce a fost expusa la razele UV.

Crema de protectie solara naturala pentru bebelusi si copii SPF30 (100 ml) si SPF50 (100 ml)

Poti aplica aceasta formula 100% naturala chiar si pe cea mai sensibila piele a bebelusului. O aplicare in strat subtire a acestei creme hranitoare de protectie solara este suficienta pentru a proteja impotriva radiatiilor UV. Crema este rezistenta la apa, usor de aplicat gratie uleiurilor naturale pe care le contine si nu lasa in urma un strat alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare