Frumusete & Ingrijire

#Performax #supliment alimentar

Performax - Viata sexuala sanatoasa, performante sexuale si fizice intense

Performax este cunoscut că fiind cel mai complex și eficient supliment natural pentru potență și ejaculare precoce. Probabil v-ați întâlnit cu persoane care îl folosesc ca tonic sexual sau pentru creșterea randamentului la sala de forțe. 

Tot mai mulți bărbați aleg această variantă de produs de potență care are acțiune triplă. În primul rând pentru că are o formulă complexă care ajută la obținerea unor erecții de durată, crește performanțele sexuale și ajută în prevenirea disfuncțiilor erectile. În al doilea rând pentru că este un produs care ajută organismul să facă față mai ușor antrenamentelor fizice intense. Performax luat înainte de sală ajută la creșterea energiei și îmbunătățirii musculaturii. Și nu în ultimul rând pentru că este unul dintre puținele produse de potență care se poate administra de ambii partenei pentru stimularea libidoului și cresterii intensității actului sexual.

Performax - Eficiență 24H - Rezultate imediate  - 100% natural

Performax este unul dintre cele mai cunoscute produse de potență masculină fiind tot mai des utilizat de cuplurile care își doresc o viață sexuală activă și plină de pasiune. Dacă nu credeați că după vârsta de 40 ani o să vă bucurați de experiențe sexuale tot mai plăcute, ei bine cu ajutorul  produsului Performax vârsta nu mai contrează când vine vorba de plăcerea actului sexual, plăcerea de a face dragoste și de a vă bucura împreună de momente intime de neuitat.

Performax vă îmbunătățește performanțele sexuale și calitatea vieții

Performax este un afrodisiac natural pe bază de miere și 21 de ingrediente active care oferă numeroase beneficii întregului organism

- Susține performanțele sexuale masculine și feminine

- Ajută la tonifierea și revitalizarea organsimului

- Crește libidoul și apetitul sexual

- Ajută la menținerea calității erecțiilor atât ca fermitate cât și ca durată

- Contribuie la refacerea nivelului hormonal

- Ajută la îmbunătățirea funcțiilor sexuale și previne dezvoltarea disfuncțiilor erectile

- Efectul este sigur, rapid și de durată

- Performax îmbunătățește viața sexuală indiferent de vârstă

- Cu doar 1 pliculeț de Performax vă puteți bucura de plăcerea actului sexual până la 24h

- Întârzie ejacularea și crește plăcerea ambilor parteneri 

- Îmbunătățește circulația sanguină în zona genitală și erecțiile devin mai puternice

- Susține libidoul, apetitul sexual și inhibă oboseala sexuală

- Ajută la creșterea virilității, încrederii de sine și a fertilității

- Întârzie ejacularea și sporește satisfacția ambilor parteneri

Ştiai că 1 pliculeț de Peformax are efect 24 ore, începând după primele 30 de minute de la utilizare?

Părerile bărbaților care au încercat Performax dau încredere persoanelor care au uitat să se bucure de plăcerea și satisfacția unui act sexual intens.

Mulți bărbați cu vârstă de peste 55 ani și-au îmbunătățit performanțele sexuale, au reușit să elimine stările de oboseală sau epuizare și au reușit să își recapete virilitatea și echilibrul emoțional cu ajutorul pliculețelor de Performax.

Apetitul sexual a revenit și majoritatea se bucura de erecții calitative și de durată ca în tinerețe.

Indiferent că aveți 21 de ani sau peste 60 de ani, Performax vă oferă o nouă experiență sexuală plăcută și satisfăcătoare din toate punctele de vedere.

În cazul disfuncțiilor erectile, tot mai mulți medici urologi și specialiști recomandă utilizarea adjuvantelor precum Performax pentru restabilirea echilibrului hormonal, îmbunătățirea functiilor aparatului urogenital și creșterea fertilității masculine. Chiar și în cazul bărbaților cu afecțiuni ale prostatei li se indică administrarea unui pliculeț Performax pentru menținerea sănătății funcțiilor erectile și sexuale.

Performax – un produs unic de potență!

Performax vine cu o formulă revoluționară care prin complexul de ingrediente acționează ca un tonic pentru organism, crește randamentul acestuia și ajută la îmbunătățirea performanțelor sexuale și recâștigarea încrederii de sine.

Acționează la fel de bine și în cazul femeilor pentru sporirea libidoului și reducerea anxietății sau epuizării. Sportivii pot consuma de asemenea cu încredere Performax, deoarece ajută la îmbunătățirea performanțelor sportive, protejează musculatura și reduce riscul inflamațiilor în urma antrenamentelor intense.

Administrat cu aproximativ 30 de minute înainte de contactul sexual, Performax stimulează libidoul, impulsul sexual, astfel efectele încep să apară încă din primele minute și ajută la apariția și menținerea erecțiilor la cel mai mic stimul sexual. În urma administrării Performax, în cazul în care nu există disfuncții, erecția va deveni fermă, iar actul sexul poate dura mult mai mult decât de obicei. După primul orgasm, efectul este în continuare intens, astfel încât rapid puteți obține erecție la fel de fermă, iar sensibilitatea penisului vă fi mai mică. Prin acțiunea sa pe termen lung, Performax crește randamentul organismului și actul sexual va fi mult mai intens și de durată. 

Performax este disponibil pe piața de suplimente din România sub formă de pliculețe potență pentru creșterea impulsului și performanțelor sexuale masculine.  

Efectul Performax a fost dovedit de către instituțiile de cercetare autorizate și nu numai, formula Performax fiind special concepută pentru îmbunătățirea funcției sexuale dar și a stării generale a organismului. 

Performax este un produs care chiar funcționează și este considerat de către bărbați ca fiind cel mai tare produs natural de potență. 

Performax este indicat atât pentru persoanele care vor mai mult cât și pentru persoanele care întâmpină diferite disfuncții sexuale și erectile. Poate fi consumat de asemenea de femei pentru creșterea libidoului cât și de sportivi pentru susținerea randamentului organismului în timpul antrenamentelor. Părerile, opiniile și mărturiile persoanelor care au folosit și folosesc Performax îl promovează în topul produselor de potență cu efect garantat.

Alege să experimentezi noi senzații sexuale cu Performax și uită de disconfortul anumitor situații!
Bucură-te de o viață sexuală intensă și sănătoasă cu Performax!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare