Frumusete & Ingrijire

# test menopauza #mastrelle meno #menopauza

Paseste increzatoate intr-o noua etapa din viata, cu Mastrelle Meno

Ca femei, ca mame, ca iubite suntem obisnuite toata viata sa avem grija de cei din jur, de cei pe care ii iubim. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de noi si sa neglijam unele aspecte, care tin de ingrijirea noastra, mai ales cand corpul trece printr-o serie de schimbari si ne cere ajutorul. Acesta este si cazul menopauzei.

Desi este o etapa naturala de tranzitie in viata fiecarei femei, menopauza este considerata de cele mai multe ori drept un subiect delicat, uneori chiar tabu. Tocmai de aceea, multe femei suporta neplacerile asociate acesteia fara sa ia masuri care le-ar putea oferi mai mult confort in viata de zi cu zi.

stiai ca 75% dintre femeile la menopauza se confrunta cu bufeuri, iar perioada in care se manifesta aceste stari nesuferite este de 3-5 ani?

Acestea se manifesta prin senzatii de caldura intensa, insotite de transpiratie, palpitatii si ritm cardiac crescut. Un episod poate dura intre 30 de secunde si 30 de minute, iar pe parcursul unei zile femeile pot avea si 20 de astfel de episoade.

Toate aceste tulburari somatice alaturi de transpiratii nocturne, tendinta de ingrasare, scaderea libidoului si atrofie vaginala cu care se confrunta femeile la premenoupauza si menopauza sunt cauzate de schimbarile hormonale care au loc in organismul lor. De asemenea, dezechilibrul hormonal conduce la tulburari psihice cum ar fi irascibilitate, plans facil, stari depresive si la tulburari cognitive precum modificari ale atentiei, memoriei si scaderea capacitatii de concentrare.

Daca te confrunti cu astfel de simptome, dar nu esti sigura ca acestea sunt cauzate de apropierea menopauzei iti propunem sa incerci Mastrelle® Meno test. Astfel, simplu, usor si in doar 1-5 minute vei sti sigur.

Odata identificata cauza apare intrebarea ce poate fi facut pentru ameliorarea senzatiilor neplacute si restabilirea echilibrului hormonal - solutii putand fi Mastrelle Meno I Mastrelle® Meno II.

Iti prezentam, in continuare, mai multe informatii despre aceste trei produse special concepute de Fiterman Pharma pentru a le face femeilor viata mai usoara in perioada premergatoare menopauzei, in timpul acesteia sau dupa.

Mastrelle® Meno test pentru menopauza este un test pentru determinarea concentratiei hormonului FSH (hormon foliculostimulant) in urina, determinand astfel daca persoana care l-a utilizat este sau nu la menopauza. Este usor de folosit acasa, in orice moment al zilei, iar rezultatul poate fi aflat in 1-5 minute.

Mastrelle® Meno I este un supliment alimentar ce calmeaza simptomatologia specifica menopauzei, pe baza de de extracte vegetale (Cimicifuga racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola rosea, Melissa officinalis) si vitamina B6. Acesta amelioreaza bufeurile si transpiratiile nocturne, combate oboseala, tulburarile de somn, nelinistea si iritabilitatea.

Mastrelle® Meno II este un produs complex si inovativ ce restabileste echilibrul hormonal la menopauza si post-menopauza, sustine sanatatea sistemului osos, protejeaza sistemul cardiovascular, imbunatateste elasticitatea pielii si fortifica parul. Prin aportul de izoflavone din soia, vitamine si calciu, Mastrelle® Meno II se adreseaza tuturor tulburarilor care intervin in perioada menopauzei si post-menopauzei.

Fiterman Pharma este recunoscuta pentru cei peste 20 de ani de excelenta in fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice. Afla mai multe de aici: www.fitermanpharma.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare