Frumusete & Ingrijire

#epilare definitiva #epilare

(P) Epilarea definitiva, solutia ideala pentru femeia moderna

Epilarea a devenit o practica obisnuita pentru femeia moderna. Pentru eliminarea pilozitatii, adesea excesive, procedeul trebuie repetat la intervale regulate de timp, fapt care poate cauza disconfort. Asa ca solutia cea mai buna pentru femeia moderna ramane epilarea definitiva, cu ajutorul careia aceasta poate elimina pentru totdeauna atat disconfortul, cat si pilozitatea.

Epilarea definitiva este o metoda tot mai des pusa in practica de femeile secolului XXI. Eficienta, avand marele avantaj de a scuti timp si bani, pe termen lung, epilarea definitiva nu mai este doar apanajul saloanelor profesionale de cosmetica. La preturi care justifica investitia, epilarea definitiva se poate realiza si in intimitatea caminului personal, folosind un aparat special cu IPL/HPL.

Un exemplu excelent este epilatorul cu lumina intens pulsata (IPL) Silk'n Model 2011. Tehnologia din spatele epilatorului IPL Silk'n a fost adaptata astfel incat aparatul sa poata fi utilizat in deplina siguranta si acasa prin tehnologia HPL sau HPLight (Home Pulsed Light).


Despre epilatorul IPL Silk'n Model 2011


Epilatorul IPL Silk'n Model 2011, destinat epilarii definitive, este cel mai avansat dispozitiv de acest tip disponibil in comert si poate fi folosit pe intreaga suprafata a corpului.

De asemenea, epilatorul Silk'n Model 2011 a fost conceput pentru a putea fi utilizat de persoanele cu pielea deschisa la culoare pana la maslinie. Este important de retinut faptul ca dispozitivul este eficient doar in situatia in care firele de par sunt negre sau maro. Epilatorul Silk'n nu va elimina, asadar, firele albe, gri sau blonde, nici pe cele roscate.

Aparatul pentru epilare definitiva nu este recomandat persoanelor cu pielea neagra sau celor mulatre, intrucat risca sa produca arsuri la nivelul pielii. Acestor doua categorii de persoane le este recomandata utilizarea dispozitivelor de epilare definitiva cu senzor.

Epilatorul Silk'n este destinat utilizarii personale si are un grad inalt de eficienta, cu conditia ca instructiunile si recomandarile de folosire sa fie respectate intocmai.

Epilatorul Silk'n Model 2011 distruge eficient radacina firului de par prin intermediul unui fascicul de energie care patrunde pana in straturile profunde ale pielii.

Dispozitivul pentru epilare definitiva Silk'n este utilizat in lumea intreaga de mai bine de 40.000 de persoane din 45 de tari diferite.
 

Epilare definitiva fara durere


Epilarea cu Silk'n Model 2011 este nedureroasa. Dispozitivul este conceput in asa fel incat sa poata fi utilizat cu succes chiar si de catre persoanele cu piele sensibila si cu o rezistenta mai scazuta la durere.

Epilatorul Silk'n Model 2011 are 5 setari, menite sa regleze intensitatea impulsurilor de lumina. Treapta cea mai inalta presupune producerea unei cantitati mari de caldura si ofera cele mai bune rezultate.
 

Unde gasesc epilatorul IPL Silk'n Model 2011?
 

Dispozitivul poate fi achizitionat de pe site-ul Total Pro Beauty, la un pret competitiv si atractiv. Astfel, in loc de 1860,20 lei, epilatorul costa numai 1395,15 lei.

Epilatorul este insotit de 2 cartuse de lampa. Un astfel de cartus are o durata de 750 de cadre, un numar suficient pentru a trata intregul corp o data. Dupa consumarea celor 2 cartuse din pachet, acestea pot fi cumparate si separat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare