Frumusete & Ingrijire

#crestere pret #produse naturale #caderea parului #newhair #afectiuni dermatologice

NEWHAIR, solutia natural-organica 100% pentru caderea parului

Uita de caderea parului cu un produs 100% natural, care este cu adevarat eficient pentru cresterea parului, dar si pentru alte afectiuni dermatologice la nivelul scalpului. Afla care este secretul NEWHAIR, de la ingredientele sale naturale pana la modul de folosire pentru efectele optime.

Recomandat pentru caderea parului la barbati si la femei, NEWHAIR 100% natural elimina problemele scalpului, inclusiv dermatita seboreicam matreata si foliculita, permitand din nou parului sa creasca.


Ce este NEWHAIR?

Produs 100% natural-organic, NEWHAIR ofera o rezolvare pentru caderea parului si alte afectiuni ale pielii capului. Un tonic excelent pentru scalp, NEWHAIR repara firul de par de la radacina, previne caderea prematura a parului si poate fi folosit pentru tratamentul matretii si al altor afectiuni dermatologice.


Ce contine NEWHAIR?

Bogat in vitamine si minerale, NEWHAIR are numai ingrediente naturale, iar un singur recipient de 500 grame crema este suficient pentru 2 luni de tratament.

Ingredientele active din NEWHAIR sunt fagure de miere, ulei virgin de masline, scortisoara, rozmarin, pliladelphus coronaries, miere, propolis si laptisor de matca. Combinatia de ingrediente naturale este are un continut ridicat de vitamine A, B, C, E si K, iar mineralele ca magneziu si zinc contibuie la fel de mult la refacerea foliculului pilos.


Rezultate rapide cu NEWHAIR 100% natural

NEWHAIR are recomendat in principal pentru tratamentul persoanelor care sufera de alopecie (calvitie, chelie) si in acelasi timp opreste caderea parului si reface firul de par de la radacina.

Ingredientele naturale sunt un tratament excelent pentru vindecarea infectiilor bazei firului de par sau ale pielii capului, iar NEWHAIR este eficient si pentru cei care sufera de dermatita seboreica.



Spuneti STOP caderii parului si comandati chiar acum NEWHAIR, solutia naturala si organica pentru caderea parului si cele mai frecvente afectiuni ale scalpului. Disponibil in recipient de 500 g la pretul de 297 lei cu transport inclus, NEWHAIR este aprobat de catre LABOREX 2000 - Analize fizico-chimice si microbiologice si de catre Comisia Europeana conform Art 13(2) din Regulamentul 1233/2009.

Livrarea se face in 2-3 zile in Bucuresti si in 3-5 zile in restul tarii, cu plata ramburs.

Pentru a achizitiona produsul dorit tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare