Frumusete & Ingrijire

#metode moderne dermatologie # criolipoliza #dermatologie

Metodele moderne ale dermatologiei

Dermatologia este o ramura ampla a medicinei, vizand in mod direct, cel mai intins organ pe suprafata corpului - pielea. De la tratamente care tintesc leziunile vizibile, pana la tratamente de slabit, cum este criolipoliza, ne putem astepta la orice inovatie.

Slabirea contemporana

O dilema cu care se confrunta foarte multa lume este metoda potrivita de slabit. Astazi exista multe variante pentru aceasta, de aceea foarte multi nu stiu ce sa aleaga sau ce li s-ar potrivi in totalitate. Oricat am apela la diete de tot soiul si exercitii fizice, din unele zone grasimea pur si simplu nu pleaca atat de usor. De aceea a aparut in clinicile dermatologice din Cluj aceasta procedura, numita slabire localizata sau criolipoliza.

Ce presupune mai exact criolipoliza?

Pe scurt, aceasta procedura este menita sa distruga celule grase prin inghetare gratie tehnologiei CoolTech. in principiu, prin metoda respectiva, se realizeaza o racire de pana la -8 grade Celsius, controlata, incat sa poata tinti doar adipocitele, fara alte leziuni la nivelul pielii sau al organelor.

Avand un caracter non-invaziv si un timp relativ scurt pana putem observa rezultatele finale, din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru acest tip de slabire, in detrimentul liposuctiei.

Primele rezultate incep sa se faca simtite undeva dupa primele 2-3 saptamani de la prima sedinta de criolipoliza, iar cele finale se vor simti dupa doar 2-3 luni, ceea ce face din acest tratament unul foarte eficient.

Un tratament cearcane poate face magie

Din cauza ca uneori trecerea timpului lasa semne asupra corpului, iar cele mai multe dintre acestea se resimt estetic la nivelul fetei, din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru un tratament cearcane. Evident, nu doar inaintarea in varsta duce la aparitia cearcanelor, ci putem vorbi aici si despre o mostenire genetica sau oboseala excesiva. Alte cauze pentru aparitia lor pot fi si lipsa consumului de apa, fructe si legume sau chiar fumatul. Este normal ca, odata cu trecerea timpului, pielea sa isi piarda din fermitate, deoarece musculatura se atrofiaza, iar tesutul adipos se diminueaza, insa, in ziua de astazi putem impiedica sau stopa acest inconvenient.

In Cluj, exista o multitudine de tratamente care implica si combina laserele cu radiofrecventa ablativa, hidratarea prin mezoterapie polivitaminizanta si injectarea de acid hialuronic pentru a umple zona infundata de sub ochi. Prin acestea se imbunatateste textura pielii si ne scapa de coloratia maroniu-violacee de sub ochi. Durata acestor interventii este una foarte scazuta, iar rezultatele se vor vedea destul de rapid.

Echipa de la Clinica Derma Elite & Laser Clinic din Cluj este specializata pe astfel de tratamente de cearcane si criolipoliza, utilizand doar tehnologii de top din domeniu, gestionate de o echipa foarte pregatita si mereu la curent cu ultimele noutati din lumea dermatologiei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare