Frumusete & Ingrijire

#vacuum #electrostimulare #grasime #burta #abdomen

Metode moderne de a scapa de grasimea de pe burta

Cremele care topesc grasimile, dietele sau alimentatia potrivita sunt deja variante depasite atunci cand se discuta despre eliminarea grasimilor. Cele ma noi variante pentru eliminarea grasimilor sunt electrostimularea,  drenajul limfatic sau vacuum -ul.


Iata cateva informatii despre fiecare metoda in parte


electrostimulare


Electrostimularea este un procedeu care elimina grasimea si care relaxaeaza in acelasi timp. O singura sedinta de electrostimulare este echivalenta cu 6 ore de gimnastica la femei si doua ore de sala la barbati, ceea ce inseamna ca efectele sunt vizibile intr-un timp foarte scurt.


Terapia prin electrostimulare inlatura grasimea din zona abdominala, intareste si defineste musculatura. 


Ce inseamna mai exact electrostimularea? Pe zona in care se doreste aderderea grasimilor se aseaza cateva ventuze care stimuleaza muschii si ii face sa lucreze prin transmiterea unor microcurenti care actioneaza la nivelul pielii si duc la realizarea unui lifting. In plus, electrostimularea imbunatateste circulatia sanguina si gradul de oxigenrare al zonelor de lucru, luptand impotriva depozitelor celulitice.


Dupa 10 sedinte, circumferinta taliei scade cu pana la 8 centimetri.


Atentie! Electrostimularea nu este recomandata femeilor gravide, persoanelor care sufera de epilepsie sau boli de inima.


Electrolipoliza


Electrolipoliza
este un tratament care contra in transmiterea unor microcurenti cu rolul de a ataca celulele grase inactive, stocate in deposite de grasime.  Electrolipoliza se executa prin inserarea la nivelul pielii a unor ace cu varf diamant de diferite masuri , varfuri care determine transformarea acizilor grasi saturati in acizi grasi nesaturati.


Rezultatele se vad incepand cu prima sedinta, insa abia la a 10-a sedinta se vad efectele dorite. Totusi, in urma acestui tratament, este necesara o dieta fara grasimi, deoarece intrerupretea tratamentului va duce la reaparitia grasimilor.


Mezoterapie


Mezoterapia este un tratament care consta in injectarea unor cantitati mici de substante homeopate, aminoacizi, vitamine si enzime, cu scopul de a fluidifica sangele si permite o circulatie mai buna a acestuia.


Pentru rezultate vizibile, sunt necesare intre 4 si 10 sedinte (30 – 45 de minute), in functie de cantitatea de grasime si de rezultatul dorit.


Vacuum


Terapia cu vacuum
se afla printre cele mai eficiente solutii de indepartare a grasimii. Aceasta stimuleaza mecanismele proprii ale organismului in lupta cu grasimea si celulele, indepartand o parte din stratul adipos si favorizand eliminarea toxinelor.


Terapia cu vacuum reda fermitatea pielii, reduce retentia de apa si realizeaza o exfoliere delicata, oferind pielii o luminozitate naturala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare