Frumusete & Ingrijire

#Mastrelle #Mastrelle Flora Plus #sanatate intima #flora intestinala

Mastrelle Flora Plus, aliatul tau pentru sanatatea intima

Fie ca esti mama, sotie sau iubita, zi de zi trebuie sa faci fata multor provocari ce tin de familie si agitatia vietii cotidiene. Este in natura noastra sa ne dorim sa fim, in fiecare clipa, puternice si increzatoare. Poate suna bizar, dar ingrijirea zonei intime contribuie decisiv la starea de bine, chiar fara sa ne dam seama. Oricine s-a confruntat cu disconfortul cauzat de infectiile intime stie ca senzatiile asociate acestora te scot total din ritm.

 

Echilibrul zonei intime este usor de perturbat de factori precum tulburarile hormonale sau metabolice, stresul, oboseala, stilul de viata, medicatia, igiena si viata sexuala.

Se spune ca intotdeauna este mai usor sa previi decat sa tratezi. Desi suna a cliseu, acest principiu se aplica foarte bine si cand vine vorba de sanatatea si confortul intim.

Este important de stiut ca aparitia acestor probleme este strans legata de inmultirea necontrolata a florei patogene, ce poate fi tinuta sub control cu un ritual adecvat de ingrjirie si cu solutiile potrivite.

Din dorinta de a preveni si trata infectiile intime au fost create capsulele vaginale Mastrelle Flora Plus - produs pe baza de complex prebiotic activ, d-xylitol, vitamine si acid hialuronic.

Cum functioneaza Mastrelle Flora Plus?

  • datorita compozitiei complexe, scade si echilibreaza pH-ul vaginal la valoarea fiziologica (pH < 4,5), inhiband in mod selectiv tulpinile patogene precum Candida albicans, Trichomonas vaginalis si Gardnerelle vaginalis.
  • complexul prebiotic furnizeaza nutrienti ce stimuleaza cresterea lactobacililor si refacerea biofilmului protector, impidicand cresterea bacteriilor patogene si a fungilor de tip Candida.
  • Vitamina E si acidul hialuronic formeaza un film cu propritati hidratante si regenerante, avand ca rezultat ameliorarea mancarimilor, iritatiilor si usturimii.
  • Este important de mentionat si faptul ca aceste capsule pot fi folosite in timpul sarcinii si alaptarii, perioada cu multe schimbari hormonale, ce pot duce la dezechilibre ale florei bacteriene intime.

Capsulele Mastrelle Flora Plus, de un real ajutor in urmatoarele situatii:

  • tratament de sustinere in vaginita bacteriana si in candidoza vaginala;
  • prevenirea infectiilor bacteriene recurente;
  • prevenirea dezechilibrarii florei vaginale pe parcursul tratamentului cu antibiotice;
  • mentinerea pH-ului si florei vaginale echilibrate, ca masura de prevenire;
  • ameliorarea simptomatologiei manifestate in cazul vaginitei atrofice postmenopauza;
  • reechilibrarea pH-ului vaginal in cazul dezechilibrelor hormonale ce apar ca urmare;
  • administrarii de contraceptive, in perioada de alaptare sau in perioadele stresante;
  • reechilibrarea pH-ului vaginal dupa ciclul menstrual sau dupa contact sexual neprotejat;
  • prevenirea infectiilor vaginale dupa piscina sau jacuzzi.

Mai multe informatii despre acest produs gasiti pe site-ul www.feminitatepura.ro. Va asteptam si pe pagina noastra de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noutatile momentului in materie de ingrijire intima: www.facebook.com/Feminitate-Pura.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului