Frumusete & Ingrijire

#riduri # Duolys #gama ACM Duolys # produse ten #imbatranire ten

Lupta impotriva imbatranirii tenului cu noua gama ACM: Duolys

Tenul trebuie ingrijit si intretinut la orice varsta, insa de la 30 de ani incepem sa observam mici semne de imbatranire, riduri de expresie, pete cauzate de soare. Nu ne putem opune trecerii timpului, dar putem diminua efectele acestuia asupra tenului printr-o alimentatie diversificata si echilibrata, printr-o hidratare adecvata, prin masaj si, bineinteles, folosind produse cosmetice special create pentru a combate imbatranirea pielii.

 

ACM Laboratoire Dermatologique lanseaza Duolys, o gama completa de produse anti-aging destinate restructurarii si hidratarii tuturor tipurilor de piele:

Ser pentru 30+

Duolys.CE Ser Intensiv Antioxidant, produsul vedeta al noii game, are o concentratie de 15% vitamina C pura stabilizata care, alaturi de vitamina E naturala, neutralizeaza radicalii liberi. Cu efect antioxidant, serul reda fermitatea pielii, corecteaza semnele de imbatranire ale pielii si are o actiune anti-pete pigmentare, uniformizand tenul. Produsul beneficiaza de un ambalaj inovator prin faptul ca doza de vitamina C se regaseste sub forma de pudra intr-o capsula inchisa ermetic, ceea ce ii permite sa isi pastreze proprietatile active. Acest ser a fost premiat, in 2017, de catre consumatori cu premiul Les Victoires de la Beaute, singurul premiu oferit produselor cosmetice de catre acestia dupa testare.

Ser pentru 40+

Duolys Hyal Ser Intensiv Anti-imbatranire cutanata are efecte anti-agingsi de hidratare.

Continutul de 5% vitamina C pura, in combinatie cu vitamina E naturala si lactatul de zinc, redau fermitatea pielii, corecteaza semnele de imbatranire prin stimularea sintezei de colagen si neutralizeaza radicalii liberi. De asemenea, serul protejeaza si restaureaza activ bariera cutanata, iar acidul hialuronic imbunatateste hidratarea pielii. Cateva picaturi de ser aplicate dimineata pe fata, gat si decolteu ofera tenului stralucire, uniformizare, luminozitate si catifelare.

SPF 50

Si pentru ca oricat ne-ar placea soarele, stim ca razele acestuia maturizeaza tenul, Duolys SPF 50+ Crema Anti-imbatranire cutanata a fost creata pentru a proteja si preveni imbatranirea fotoindusa a pielii.

Produsul contine filtre organice, minerale si pudra de perle, asigurand protectie foarte ridicata impotriva intregului spectru de raze UVA/UVB.

De asemenea, ingredientele produsului, in combinatie cu vitamina E naturala, au o actiune antioxidanta si anti-imbatranire cutanata. Nu contine parfum si e rezistenta la apa, avand o textura ultra-fluida si lejera. Are o toleranta cutanata, cat si o toleranta oculara excelenta.

Ingrijirea zonei ochilor

Duolys Crema Contur Ochi netezeste ridurile, diminueaza dimensiunea pungilor din jurul ochilor, atenueaza cearcanele. Totodata, imbunatateste hidratarea pielii din jurul ochilor si restaureaza filmul hidrolipidic. Aceasta crema cu absorbtie rapida se aplica dimineata si/ sau seara prin tapotari delicate ale conturului ochilor, dinspre interior catre exterior, avand efect imediat de prospetime.

Pentru ten mixt sau uscat

Duolys Crema Hidratanta Anti-imbatranire cutanata este disponibila in doua variante:

  •   Lejera: Pentru piele normala sau mixta, avand o textura usoara si delicata;
  •   Bogata: Pentru piele uscata si foarte uscata, avand o textura onctuoasa.

Ambele contin o emulsie de cristal lichid pentru a facilita hidratarea si pentru o senzatie mai placuta la atingere. Produsul repara activ bariera cutanata, restaureaza filmul hidrolipidic, asigurand o hidratare de lunga durata. Produsul are un parfum hipoalergenic si o toleranta foarte ridicata.

Toate aceste produse din gama Duolys nu au efect gras sau lipicios, avand o textura care le permite sa patrunda rapid in piele.

Echipa ACM Laboratoire Dermatologique dezvolta produse dermatocosmetice adaptate nevoilor pielii, parului si unghiilor, de peste 20 de ani. Produsele respecta o carta riguroasa: sunt dezvoltate in stransa colaborare cu medicii dermatologi si cu pacientii; nicio inovatie fara valoare adaugata, niciun ingredient activ care nu este absolut necesar, nicio afirmatie nejustificata – aceasta este rigoarea unei culturi medicale si cosmetice combinate.

Aflati mai multe informatii de aici: www.magnifiqueskin.ro si de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare