Frumusete & Ingrijire

#Chairmony #fotoliu masaj #fotolii masaj #dureri de spate

Istoria masajului pe scaun - De la tehnici rudimentare la programe complexe oferite de fotoliile Chairmony

Intr-o societate moderna in care timpul este prea scurt pentru a oferi atentie suficienta odihnei si relaxarii, masajul devine cea mai benefica terapie pentru corp, minte si suflet.

Acesta terapie produce efecte pozitive asupra intregului corp si relaxeaza toate grupele de muschi, risipind ca prin minune durerea, stresul si oboseala.

Masajul este o practica straveche care a evoluat si a persistat de-a lungul timpului, astfel ca fotoliile profesionale de masaj reprezinta cea mai avansata metoda de relaxare si vindecare terapeutica.

Chairmony inglobeaza toata priceperea unui kinetoterapeut in cele doua tipuri de scaune de masaj –Modern si Retro- care va pot destinde chiar in confortul propriei locuinte sau la birou si locul de munca.

De la masajul pe scaun la fotoliile profesionale Chairmony

Primele forme de masaj sunt descrise in scrierile hieroglifice ale egiptenilor, precum si in desenele japoneze, considerate printre cele mai vechi inregistrari ale existentei umane.

Pe atunci, oamenii considerau masajul un ritual magic, capabil sa le ofere protectie impotriva demonilor si bolilor, dar si sa ii ajute la atingerea echilibrului spiritual. Pentru obtinerea unui efect terapeutic eficient se foloseau ierburi si uleiuri speciale, aplicate direct pe piele.

Se pare ca japonezii sunt cei care au inceput sa practice masajul fara indepartarea hainelor, la inceputul anilor 1900, odata cu aparitia formei de masaj Shiatsu – o modalitate holistica de tratare a organismului uman.

Din acel moment, efectele benefice ale masajului s-au raspandit, iar acesta a fost industrializat odata cu popularizarea tehnicilor de masaj in S.U.A., unde terapeutul David Palmer a dezvoltat si promovat relaxarea musculara.

In 1968, acesta a creat primul scaun de masaj si a raspandit conceptul cu ajutorul publicatiilor, educand astfel publicul larg.

Asadar, de la primul scaun de masaj pana la sofisticatele fotolii cu functii si programe automate, tehnologia a evoluat considerabil, fiind adaptata necesitatilor aflate in continua schimbare ale omului.

Cu toate acestea, confortul suprem de care ne bucuram in prezent este rezultatul unei istorii indelungate, istorie care se afla si la baza scaunelor de masaj profesionale Chairmony.

Fotolii de masaj Chairmony – O metoda terapeutica revolutionara pentru relaxare

Fotoliile Chairmony reprezinta secretul unei vieti sanatoase si lipsite de stres, pe de-o parte datorita numarului impresionant de functii incorporate, pe de alta parte gratie unui design elegant, usor de integrat in orice incapere.

Astfel, compania isi intampina clientii cu doua modele care pot fi personalizate in functie de preferinte si necesitati.

Fotoliul Modern este prima varianta propusa de Chairmony si reprezinta totodata cea mai complexa optiune in ceea ce priveste numarul de functii si programe. Acesta are urmatoarele caractersitici:

  • 6 programe de masaj (Chinezesc, American, Thailandez, Hong Kong, Upper Body si Lower Body);
  • Numeroase functii precum: pozitia Zero Gravity, sistemul Soft Balance, reflexoterapie sau masaj personalizat prin intermediul aplicatiilor mobile si telecomenzii, incalzire in fotoliu, masaj cu aer, scanare corporala, stretching etc.;
  • 114 airbag-uri si role speciale pentru efectuarea masajului la spate, gambe si talpi;
  • 4 variante standard de culoare: Pitch Black (negru), Future Comfort (alb si rosu), Champagne (auriu) si Brown Envy (maro).

Fotoliul Retro se remarca printr-un design deosebit, care imbina stilul clasic cu numeroase detalii estetice inovative. Acesta este ideal pentru relaxarea zilnica si poate fi utilizat la birou, pentru a beneficia de o pozitie corecta pe tot parcursul programului de lucru.

Principalele caracteristici ale acestei versiuni sunt:

  • 22 de airbag-uri;
  • Functii precum cea de incalzire in fotoliu, pliere pe forma corpului, dar si intensitate si frecventa reglabile;
  • Trei programe de masaj;
  • Suport de picioare pliabil;
  • Doua variante de culoare: Beige si Coffe.

Scaune profesionale de masaj Chairmony – Suprematia confortului la tine acasa

Viata ta se va transforma inca de la prima sesiune de masaj!

Fotoliul Modern va ofera o sedinta completa de masaj si lucreaza asupra zonei cervicale si lombare, gambe si talpi, precum si brate si tample. De asemenea, si fotoliul Retro va ajuta sa alungati oboseala, stresul si afectiunile cauzate de orele petrecute la birou sau in picioare.

Designul fotoliilor este conceput de designeri italieni pasionati de frumos, iar functiile acestora sunt inspirate din indelungata istorie a masajului si a scaunelor pentru masaj, combinate cu inovatiile tehnologice de ultima ora.

 

Chairmony.ro – Date de contact

 

Acestea pot fi comandate de pe website-ul firmei www.chairmony.ro sau de la magazinele partenere.

Mai multe informatii puteti afla in showroom-ul din incinta Rin Grand Hotel , sector 4 , Bucuresti sau la numarul: 0749.214.779

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare