Frumusete & Ingrijire

#fotolii masaj #romani #relaxare

Fotolii de masaj – alternativa de relaxare cautata de tot mai multi romani

Oricine constientizeaza faptul ca o sesiune de masaj de relaxare aduce beneficii considerabile, atat din punct de vedere al fizicului cat si al psihicului. De cele mai multe ori insa, lipsa de timp, agitatia si stresul cotidian nu ne permit sa avem parte de astfel de momente de detasare. Solutia ar fi simpla: programarea unei sedinte la un salon de masaj. A aparut totusi o alternativa – fotolii de masaj care inglobeaza tehnologii de ultima generatie si care pot oferi aceleasi beneficii precum o sedinta de masaj realizata la un salon.

De ce fotolii de masaj? Mai bine zis: „De ce nu?”. Un fotoliu de masaj aduce numeroase avantaje, dincolo de cele de relaxare sau terapeutice. Unele persoane nu se simt comod atunci cand trebuie sa se expuna in fata unui maseur profesionist – motivele pot fi neincrederea, incalcarea unei anumite bariere a intimitatii sau disconfortul resimtit datorita anumitor imperfectiuni ale corpului. Toate acestea bariere sunt inlaturate de gama diversificata de fotolii de masaj disponibile pe piata.

Astfel de solutii pentru relaxare sunt utilizate tot mai mult in mediul business, insa atractia este tot mai mare si pentru cei din sectorul rezidential. Un numar mereu in crestere de clienti din acest segment cauta solutia ideala de relaxare dupa o zi extenuanta la birou, iar alternativa fotoliilor de masaj ofera avantaje considerabile.

Reprezentantii unuia dintre cei mai mari importatori si distribuitori multimarca de fotolii de masaj – este vorba despre Masatto – ne prezinta in continuare cateva dintre avantajele pe care le ofera oricarui beneficiar.

De ce sunt atat de cautate in prezent fotoliile de masaj?

Primul dintre motive ar fi posibilitatea de a avea parte de relaxare deplina, chiar in confortul propriei locuinte. Solutia este de asemenea potrivita si in cazul firmelor in care majoritatea personalului face foarte multa munca de birou. Nimic nu poate fi mai relaxant decat sa ai parte de o sesiune terapeutica in care “mainile” mecanice iti detensioneaza total musculatura, oferindu-ti o pauza de respiro in timpul programului agitat sau chiar in confortul propriei locuinte, dupa o zi solicitanta.

Ca importator si distribuitor al unor brand-uri recunoscute la nivel mondial, Masatto pune la dispozitia doritorilor fotolii de masaj ce inglobeaza tehnologii de top. Acestea asigura imbunatatirea posturii, a flexibilitatii, reducerea tensiunilor acumulate la nivelul muschilor, tendoanelor si ligamentelor, totul pentru ca beneficiarul sa aiba parte de o stare de bine generala.

Producatorii ai caror fotolii de masaj sunt comercializate de Masatto sunt nume cunoscute la nivel mondial, precum Rokol, iRest, Panasonic, Inada, Humantouch sau Sanyo. Cei care stiu ce inseamna un fotoliu de masaj de calitate superioara stiu ca trebuie sa aleaga in consecinta. Cu toate acestea unele persoane au retineri atunci cand vine vorba de preturi. Specialistii Masatto garanteaza insa cele mai bune preturi pentru toate modelele comercializate, alaturi de numeroase alte facilitati.

Mai exact, este vorba despre consultanta gratuita inainte si dupa achizitionarea produselor, livrare prompta, transport gratuit si chiar si posibilitatea testarii acestor fotolii de masaj in unul din showroom-urile din tara. In cadrul unui showroom clientii au posibilitatea de a incerca direct fotoliile de masaj, intrucat testul face diferenta in acest caz. Oricine poate beneficia de un masaj relaxant gratuit, pentru a putea face o comparatie intre diversele tipuri de fotolii de masaj in vederea alegerii celui mai potrivit.

Showroom-urile sunt deschise in 8 locatii din tara: Bucuresti, Cluj Napoca, Piatra Neamt, Timisoara, Oradea, Sibiu si in curand Contanta si Baia Mare. Pentru orice alte informatii suplimentare, cei care cauta adevarata relaxare pot accesa site-ul www.masatto.ro sau pot contacta direct reprezentantii Masatto la numarul de telefon 0735 518 967 sau la adresa de email contact[at]masatto.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului