Frumusete & Ingrijire

#ingrijire piele #ingrijire ten #vara #ingrijire par

Esti pregatita pentru vara? Afla cum sa iti ingrijesti pielea si parul in sezonul cald

Odata cu venirea verii si cu planurile pentru vacanta trebuie sa iei toate masurile pentru a te proteja de efectele negative ale razelor UV, care pot fi daunatoare pentru ten, piele si par.

Produsele de specialitate se pot dovedi a fi foarte folositoare atunci cand vrei sa previi si sa tratezi problemele cauzate de razele UV.

Dupa ce au fost facuti primii pasi catre o vacanta de neuitat, trebuie sa nu uiti ca, odata cu venirea verii, este important sa acorzi o atentie sporita protectiei solare. Razele ultraviolete iti pot pune in pericol atat sanatatea, cat si aspectul fizic. Este mai bine este sa previi decat sa tratezi, asa ca vei avea nevoie de produse pentru ingrijirea tenului, pielii si a parului care sa protejeze impotriva razelor UV. Pe piata se gasesc foarte multe produse cu protectie solara, trebuie doar sa identifici care este cel mai potrivit nevoilor tale.

Soarele iti distruge parul

L'Oreal Professionnel a creat gama de produse Solar Sublime special pentru ingrijirea parului pe perioada verii. Cel mai recomandat produs este samponul Sun Solar Sublime special creat pentru completa bagajul pentru vacanta, deoarece pe langa faptul ca protejeaza podoaba capilara impotriva razelor UV, elimina reziduurile de sare, clor si nisip. In plus, regenereaza firul de par si il fortifica.

Cum sa-ti protejezi tenul de razele UV

Nu doar parul tau are nevoie de protectie in perioadele cu temperaturi ridicate si soare puternic. Pielea ta necesita o ingrijire speciala pe timpul verii, pentru ca soarele sa nu lase urme. In special persoanele cu tenul deschis la culoare sunt predispuse la pericole, motiv pentru care ar trebui sa foloseasca vara o crema de fata cu FPS de cel putin 30. Persoanele mai norocoase, cu un ten mai inchis, pot folosi un factor de protectie mai mic.

O crema care sa indeplineasca toate cerintele, chiar si pe cele mai exigente, si care este totodata potrivita pentru toate tipurile de ten si pentru pielea ambelor sexe, este crema pentru fata produsa de Bruno Vassari, Sun defense antiage sun cream SPF 30. Aceasta actioneaza ca un filtru pentru razele UV nocive si iti asigura un bronz uniform, care sa nu contribuie la imbatranirea prematura a tenului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare