Frumusete & Ingrijire

#soprano titanium #skinmed clinic #dr. Amalia Anghel # dermatologie bucuresti #epilare laser #epilare definitiva

Epilarea definitiva cu rezultate vizibile de la prima sedinta!

Cand vorbim despre epilarea definitiva, ne gandim automat la un tratament care sa ne scape rapid si definitiv de parul nedorit de pe corp. Si, daca este posibil, cu cat mai putina durere.

Problema apare atunci cand trebuie sa alegem intre multele tehnologii disponibile in clinicile de specialitate, mai exact intre mai multe lasere. 

Dioda, Alexandrite, Yag? Toate sunt lasere eficiente si toate promit rezultate spectaculoase. Cu fiecare dintre ele ajungem la liman in cele din urma, dupa mai multe sau mai putine sedinte, pentru ca fiecare actioneaza doar la o anumita lungime de unda. Fara a intra in detalii tehnice (pe acestea le puteti descoperi pe site-urile producatorilor), important este sa retinem ca cele mai rapide rezultate le putem obtine doar cu laserul care inglobeaza toate lungimile de unda, distrugand astfel firele de par in timp record. Daca tot este posibil, de ce am vrea sa scapam de parul nedorit intr-un an si nu in jumatate de an?!  

Pana in prezent exista doua astfel de lasere pe piata internationala, iar in Romania doar in foarte putine clinici. Clinica Skinmed, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, pune la dispozitia pacientilor sai aparate ultraperformante de la Alma Laser, Soprano Ice Titanium si Soprano Ice Platinum, aprobate FDA (n.a. Federal Drug Administration), lasere care insumeaza intr-un singur capat de epilare toate cele trei lungimi de unda amintite mai sus. Acest lucru face posibile rezultate WOW inca de la prima sedinta, majoritatea clientilor dorind sa renunte astfel dupa numai trei sedinte. Chiar daca parul nu mai creste dupa cele trei sedinte mentionate, este important sa ducem cele sase sedinte pana la capat. De ce? Ne explica Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic: „Nu ne putem limita la doar trei sedinte, pentru ca nu toate firele de par sunt in acelasi timp in faza activa de crestere, cand sunt cel mai susceptibile pentru a fi distruse. Unele dintre fire sunt in faza anagen, faza activa, altele in catagen si altele in telegen, faza dormanda. Cele care nu se afla in faza activa pot suferi incetinirea cresterii, dar nu pot fi distruse complet. De aceea trebuie intervenit de 6 ori, pentru a prinde toate firele in faza propice inlaturarii lor.”

Performanta absoluta cu tehnologia SHR

Prin tehnologia SHR, laserele Soprano Ice Titanium si Soprano Ice Platinum trimit impulsuri scurte repetate rapid, care ajung adanc in derm, radacinile firelor de par fiind incalzite la 45 de grade Celsius si distruse, iar capilarele care hranesc foliculii fiind sigilate (pentru ca acestea sa nu se mai formeze). In acest fel, inca de la prima sedinta, un procent de aproximativ 50% dintre firele de par aflate la maturitate vor ceda definitiv.

Un plus il aduce si tehnologia de racire continua in timpul lucrului, aceasta oferind confort pacientului si protejand pielea de posibile arsuri. Adica exact acea senzatie de lipsa durerii, pe care o dorim atunci cand cautam laserul potrivit pielii noastre.

"Un alt avantaj al acestor lasere este faptul ca ambele se adreseaza oricarui fototip, fiind eficiente pe orice tip de piele, fir de par, in orice moment al anului, inclusiv vara. Datorita eficientei acestor aparate, protocoalele de lucru sunt scurte, fiind nevoie in medie de 4-6 sedinte repetate la interval de  4 - 6 saptamani, pentru a obtine rezultatul dorit. Pentru mentenanta, procedura are apoi nevoie de o singura sedinta de intretinere la interval de un an.”, adauga Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic. 

Surse foto: skin-med.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare