Frumusete & Ingrijire

#spa #despre spa #coaching spa #spa romania

despreSpa.ro si InsideBloom lanseaza primul program de COACHING LA SPA din Romania

Portalul despreSpa.ro lanseaza, impreuna cu George Bragadireanu, coach la InsideBloom, primul program de Coaching la Spa din Romania. Programul este creat atat pentru companii, cat si pentru persoanele care isi doresc sa descopere si sa isi dezvolte potentialul unic de implinire profesionala si personala.

„Singura conditie pentru ca intalnirile de coaching sa ii fie de cel mai mare ajutor unei persoane este ca aceasta sa vrea acest lucru: sa isi doreasca realmente sa isi indeplineasca dorintele si sa isi realizeze obiectivele”, spune George Bragadireanu. „Energia acestui vreau sa obtin acest lucru... este cea mai mare din partea clientului atunci cand se poate gandi realmente, concentrat asupra dorintei si obiectivului sau, cand poate simti cum ar fi sa obtina ceea ce vrea si cand poate prefigura deja actiunile prin care va obtine acel lucru”, explica initiatorul programului Coaching la Spa.

Te poti gandi realmente concentrat asupra dorintelor tale intre doua sedinte si trei intalniri cu clientii? Poti face acest lucru la inceputul programului, cand gandurile sunt mai degraba indreptate asupra agendei zilnice? Sau poate la sfarsitul programului de lucru, cand esti obosit iar gandurile se indreapta mai ales catre recuperarea timpului liber, cat a mai ramas? Aceasta indreptare a atentiei asupra sinelui cu toate dorintele si obiectivele lui (profesionale sau personale) se petrece mult mai des in perioade de acalmie, de repaos, de liniste exterioara – si implicit interioara. Iata de ce Coaching la Spa: pentru ca acest cadru iti ofera mai multe sanse de introspectie, de indreptare a atentiei asupra sinelui tau interior doritor de mai mult, mai bine si mai frumos.

Cum ajungi sa realizezi ceea ce vrei

Schimbarile personale dorite se intampla atunci cand corpul (simturile, actiunile), sufletul (emotiile, intuitia) si mintea (gandurile, dorintele, obiectivele) sunt aliniate si implicate impreuna in aceasta schimbare.

Orice schimbare personala inseamna schimbari semnificative simultane in:

-      felul cum gandesti;
-      felul in care te comporti;
-      felul in care te raportezi emotional la noile circumstante.

Nu ajungi sa faci altfel lucrurile (comportament, actiuni, ceea ce face corpul) fara ca gandurile ce determina aceste actiuni diferite sa fie altele (mintea) si fara ca emotiile implicate sa fie altele (sufletul, emotiile).

„Felul in care am invatat sa fac coaching este exact astfel; sa provoc clientul sa se implice cu toata fiinta in obtinerea rezultatelor, indeplinirea obiectivelor, realizarea dorintelor pe care le vrea. Iar cadrul de spa este un mediu excelent pentru acest tip de a face si a primi coaching”, arata George Bragadireanu.

Despre DespreSpa

despreSpa.ro - Ghidul tau Wellness si Spa din Romania

despreSpa.ro prezinta solutii de relaxare si mentinere a unei vieti echilibrate, prin articole informative si ebook-uri gratuite, descrieri ale tratamentelor SPA, si a tehnicilor de relaxare precum si Centrele SPA unde pot fi efectuate.
Organizam workshop-uri, mini-teambuiding-uri la SPA, si petreceri SPA.
Si daca vrei sa daruiesti si altor persoane cu un ritm de viata alert, cateva clipe de relaxare, iti recomandam cardul cadou despreSpa.ro, valabil in cele mai renumite 30 de centre spa din 16 judete. Cadorisitul isi alege Centrul si ritualul SPA, dupa preferintele proprii.
Pe www.despreSpa.ro facem totul pentru starea de bine!

InsideBloom - Experiente de dezvoltare memorabile


InsideBloom este "inflorire interioara" sau "trezire interioara". De unde de altundeva decat dinauntrul tau pot porni toate realizarile tale?
InsideBloom este samanta care se gaseste in toate cursurile, seminariile, materialele si felul meu de a face coaching. Este samanta de care incepem sa avem grija sa infloreasca. Daca ea creste bine, atunci vin la rand frunzele, florile si fructele.

In acest moment, InsideBloom inseamna coaching executiv fata-in-fata, un curs de leadership cu improvizatie, tehnici teatrale si arta naratiunii ("Storytelling si Inteligenta Emotionala in Leadership") si unul de vanzari cu neurostiinta ("Neurosales"), pe www.georgebragadireanu.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare