Frumusete & Ingrijire

#produse cosmetice #par #caderea parului #spectral.f7 #tratament pentru par #ingrijire par #sanatate

Descopera Spectral.F7 primul tratament impotriva caderii parului cu peptida Astressin-B

Descopera un nou produs cosmetic impotriva .


Spectral.F7, un nou produs pentru parul tau

Comercializat sub brandul DS Laboratoires, Spectral.F7 a fost lansat de catre compania americana Divine Skin. " Astressin-B este o peptida foarte complexa si dificil de sintetizat," a spus Daniel Khesin, CEO la Divine Skin. "Deci suntem entuziasmati pentru ca produsul va fi la un pret rezonabil in ciuda timpului scurt si a investitiei facute in dezvoltarea acestui produs. "Aceasta tehnologie poate oferi beneficii semnificative clientilor nostri. Spectral.F7 este un alt rezultat al angajamentului nostru neobosit pentru a aduce pe piata intodeauna cele mai noi tehnologi, cele mai performante produse" a mai precizat Daniel Khesin.

Poti folosi Spectral.F7 si cu alte produse impotriva caderii parului, din gama Spectral, ca de exemplu Spectral.RS, Spectral.DNC, Spectral.DNC-L.

Spectral.F7 este disponibil in intreaga retea internationala de vanzari, incepand din luna noiembrie. In Romania, pretul fara TVA este de 139.48 lei. Poti cauta produsul la Gestione Sinistri, unic importator al bradului DS Laboratoires in Romania.

care sta la baza produsului Spectral.F7

Peptida Astressin-B a fost descoperita intr-un mod neasteptat, in timpul unor teste prin care se dorea sa se identifice maniera in care stresul afecteaza functiile gastrointestinale la Universitatea din . "Descoperirea noastra demonstreaza faptul ca un tratament de scurta durata cu aceasta substanta face sa creasca din nou firele de par ale soarecilor" care au fost modificati genetic pentru a suferi de stres cronic, a declarat medicul Million Mulugeta, profesor la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), unul dintre autorii acestui studiu.

Pentru identificarea modului in care stresul afecteaza functiile gastrointestinale, savantii au folosit soareci modificati genetic pentru a produce in exces corticoliberina (un factor eliberator de corticotropina/ CRF), un hormon al stresului. Ca urmare a imbatranirii, acesti soareci au inceput sa isi piarda parul pe spate, in unele cazuri complet, spre deosebire de soarecii din grupul tinta, nemodificati genetic. Cercetatorii de la Institutul Salk din California au obtinut o peptida - substanta chimica ce a fost denumita "astressin-B" - capabila sa blocheze efectul stresant al CRF. Apoi, savantii injectat peptida soarecilor stresati care sufereau de calvitie.

Dupa cinci zile de injectii, cercetatorii au masurat efectele neutralizante ale substantei astressin-B asupra CRF la soarecii mutanti. I-au plasat pe acestia in custi in care se aflau soareci "sanatosi". Dupa trei luni, cand cercetatorii au revenit pentru alt set de teste, nu au mai putut sa-i deosebeasca pe soarecii modificati genetic de ceilalti, deoarece firele lor de par s-au regenerat complet.

La cateva luni de la acest experiment, compania americana Divine Skin a sintetizat si lansat produsul cosmetic Spectral.F7 pentru uz uman, destinat sa lupte impotriva caderii parului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare