Frumusete & Ingrijire

#universkin # tratamente personalizate #centru excelenta #dermalife #ilinca vandici

De ce nu ai voie sa trisezi cand e vorba despre frumusetea ta

Chiar daca uneori preferam sa apelam la trucuri pentru a trata pe moment anumite probleme legate de frumusetea si sanatatea pielii, specialistii recomanda solutiile de lunga durata cu un efect considerabil mai mare. Tocmai de aceea, este de preferat un tratament individualizat, in legatura stransa cu particularitatile pielii fiecarei persoane. 

In urma cu cateva zile a fost relansata una dintre clinicile dedicate problemelor legate de frumusetea femeilor. Condusa de un medic dermatolog, dr Victor Gabriel Clatici, clinica s-a orientat si concentrat catre solutii personalizate pentru pacienti. Iata trei dintre conceptele revolutionare prezente aici:

Universkin - presupune crearea unei creme personalizate cu ajutorul medicului dermatolog. Concret, in urma unui consult detaliat medicul dermatolog “creeaza” o formula care sa corespunda cat mai bine cu nevoile pacientului. Noutatea Universkin consta in posibilitatea dermatologului de a combina diversi agenti activi si a folosi diverse concentratii ale acestora astfel incat sa se obtina cel mai bun rezultat pentru fiecare pacient in parte.

Platforma laser XEO Cutera aduce cea mai noua tehnologie in domeniul tratamentelor LASER, care garanteaza rezultate rapide si durabile. Acesta se foloseste pentru combaterea pielii lasate de pe fata si corp, pentru epilare, tenul patat si neuniform si nu numai, fiind singurul sistem care combina eficienta terapiei, si fara perioada de recuperare post-procedura.

 

Selena X Magic este cea mai recenta inovatie in domeniul remodelarii corporale. Noua tehnologie reprezinta un tratament intensiv pentru celulita, piele flasca, retentie de apa sau metabolism celular slab, avand rezultate demonstrate clinic.  Acesta foloseste 6 functii integrate, de la ultrasunete de inalta frecventa si radiofrecventa  pentapolara la masaj endormologic si foto stimulare, toate acestea pentru un rezultat de exceptie.

"Nu cred ca ar fi putut fi un moment mai potrivit pentru alaturarea mea Centrului DermaLife ca acum, cand este lansata campania , pe care eu o sustin intru totul. Sunt sigura ca acest proiect le va invata si le va incuraja pe femei sa aiba incredere in ele, sa isi imbratiseze frumusetea si sa aiba grija de ele alegand proceduri care, pe langa efectul lor benefic asupra frumusetii, au un mare beneficiu asupra sanatatii”, a declarat Ilinca Vandici, ambasador al centrului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare