Frumusete & Ingrijire

#tyra banks #sanatate #frumusete #vaselina cosmetica #celulita #cafea

Cum se mentine frumoasa Tyra Banks

, renumitul model al casei de moda Victoria’s Secret, este recunoscuta pentru frumusetea sa. Este evident faptul ca Tyra Banks investeste foarte multi bani in imaginea sa, ca petrece multe ore la sala de fitness, saloane de masaj si remodelare corporala, insa vedeta are si cateva , necostisitoare si la indemana oricui.


Iata cateva dintre trucurile de frumusete ale Tyrei Banks:


Buze perfecte cu vaselina


Desi este greu de crezut si tinzi sa te gandesti ca Tyra investeste multi bani in produsele pentru ingrijirea buzelor, trebuie sa stii ca acesta foloseste pentru buzele sale doar vaselina pura, adica un produs foarte ieftin care se gaseste in farmacii sau .


Tyra Banks aplica vaselina pe buze (dupa ce s-a demachiat in prealabil), maseaza pielea cu ajutorul unei periute de dinti, indeparteaza surplusul cu o discheta demachianta  si nu curata vaselina in decat a doua zi dimineata.


Trebuie sa stii ca vaselina este un produs perfect pentru buzele si pentru pielea uscate. Mai mult decat atat, iti poti prepara singura un luciu de buze colorat cu ajutorul vaselinei si a unui ruj sau fard de pleoape .


Topeste o lingurita de vaselina, adauga o bucatica de ruj sau praf  din fardul de pleoape (cantitatea depinde de intensitatea culorii pe care o doresti) si amesteca in mod continuu timp de un minut. Toarna apoi amestecul intr-un recipient mic si baga-l apoi in frigider pentru cateva ore.


Piele perfecta in zona ochilor


Liniile fine sau ridurile de expresie intarzie sa apara la frumoasa Tyra pentru ca aceasta utilizeaza seara, dupa indepartarea machiajului, vaselina pentru pielea sensibila din jurul ochilor. Tyra Banks sustine ca vaselina hidrateaza in profunzime pielea si ca datorita acesteia, pielea sa arata impecabil.


Vaselina
se aplica pe pieala curata, se maseaza timp de 30 de secunde, dupa care surplusul se indeparteaza cu ajutorul unei dischete de bumbac.


Fara celulita cu ajutorul cafelei


Tot Tyra Banks este cea care utilizeaza un truc foarte ingenios pentru a-si mentine coapsele, abdomenul si fesele perfecte, lipsite de celulita. Peste trei linguri de cafea macinata se toarna jumatate de ceasca de apa fierbinte, iar cand aceasta ajunge la o temperatura suportabila, se maseaza pe intreaga suprafata a corpului.


Zatul de cafea stimuleaza circulatia sanguina, ceea ce impiedica aparitia celulitei si o diminueaza pe cea formata deja. In plus, pielea ramana perfect fina si curata, lipsita de celule moarte .


Asadar, de doua ori pe saptamana foloseste si tu aceasta reteta magica pe un un trup de nota 10.



Sursa foto : onesourcetalent.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului