Frumusete & Ingrijire

#plaja #celulita #coaja de portocala #costum de baie

Cum scapi de celulita ultra-rapid. Vei arata perfect la plaja!

Gandul ca se apropie concediul la mare iti provoaca fiori reci pe sira spinarii? De vina, cel mai probabil, e celulita care s-a asezat exact acolo unde iti doreai mai putin: pe maini, pe coapse si pe picioare. Totusi, nu trebuie sa iti faci prea multe griji fiindca poti scapa rapid de aspectul de coaja de portocala.

 

Ai nevoie de doar o saptamana pentru a-ti intra in forma si a arata perfect pentru plaja. Iata ce trebuie sa faci ca sa indepartezi stratul inestetic de celulita:

Masaj pentru drenajul limfatic

Drenajul limfatic se realizeaza prin masarea picioarelor, in sensul circulatiei limfactice si este recomandat femeilor care au dureri de picioare, insotite de inflamatii si senzatie de greutatea. Acest tip de masaj ajuta in acelasi timp la eliminarea toxinelor din corp si la reducerea celulitei.

Dus rece-cald

Tot ca sa scapi rapid de aspectul cojii de portocala de la suprafata pielii trebuie sa apelezi la dusurile alternante. Mai exact, sa treci rapid de la rece la cald si invers in aceeasi repriza de baie. In scurt timp, pielea va fi tonifiata si neteda.

Exfoliere

Una dintre solutiile cele mai eficiente atunci cand vine vorba despre celulita este exfolierea. Ce inseamna asta? Inseamna eliminarea celulelor moarte de la suprafata epidermei. In felul acesta, pielea va fi neteda si catifelata. Exfolierea se poate face foarte simplu acasa, cu ajutorul produselor pe care le ai la indemana. Poti obtine un exfoliant natural din malai, zahar ori sare grunjoasa, amestecate cu miere. Aplica pe zonele afectate o data la doua zile si maseaza usor. E suficient sa faci acest tratament de 3-4 ori si pielea ta va arata total diferit.

Hidratare

In lupta cu celulita, apa este extrem de eficienta. Nu degeaba se spune ca trebuie sa bem cate doi litri de apa zilnic. Aceasta ajuta la eliminarea toxinelor din organism, stimuleaza circulatia sangvina si imbunatateste drenajul limfatic. Asadar, oricat de greu ti s-ar parea, e mai mult decat necesar sa consumi cat mai multa apa.

Miscare

Chiar daca vorbim despre o actiune cu rezultate rapide, miscarea este si ea esentiala in acest caz. Degeaba faci masaje, exfolieri sau dusuri alternante daca nu faci si sport pentru a actiona din interior in exterior. Zi de zi, macar pana la concediu, trebuie sa iti faci un program de sport. Numai asa vei putea avea un corp perfect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului