Frumusete & Ingrijire

# produse speciale #ingrijire ten #acnee

Cum sa scapi de acnee - cu produse bine alese, speciale anti acnee, marca Wawa Cosmetics

Acneea este, intr-o oarecare masura, normala in perioada pre adolescentina si in adolescenta. Devine insa suparatoare mai tarziu si chiar motiv de frustrare daca apare la maturitate. Remedii sunt o sumedenie, conteaza si factorul declansator si ce anume sustine continua aparitie a acneei. Raspunsul potrivit poate fi Wawa Cosmetics si gama sa de produse anti acnee. Iata de ce.

Produse ce tin cont de necesitatea pielii

Wawa Cosmetics este brandul despre care vom mai auzi. Produce cosmetice eficiente, distincte mai ales pentru ca au in continutul lor ingrediente de origine organica, naturale, precum si extracte vegetale. Imaginati-va ingrediente naturale, doze mici, incluse in crearea unor produse anti acnee. Ingredientele sunt fresh, folosirea conservantilor diversi este redusa, asadar iata rezultatul unor cosmetice care ingrijesc pielea cum trebuie si nu o irita din cauza unor ingrediente chimice din compozitia lor.

In ceea ce priveste ritualul de ingrijire pentru un ten acneic, un tratament acnee eficient consta in primul rand in alegerea produselor corespunzatoare. Avem tendinta de a crede ca excesul de sebum este de vina si deci trebuie sa mentinem pielea uscata. Folosim  produse agresive care usuca pielea in exces, insa nu trateaza profund, nu actioneaza asupra acneei.

Wawa Cosmetics propune pentru tenul afectat de acnee

Un set complet de produse de ingrijire eficiente pentru tenul acneic contine:

  • Tonicul revitalizant, cu extract de ceai verde, in combinatie cu vitamina B3 printre altele. Efectul este cel de curatare profunda.
  • Un serum cu actiune multipla. Acesta reduce roseata si inflamatia, ajuta pielea sa se repare. Ingredientele sale vegetale sunt eficiente.
  • Crema de hidratare, cu 5 active vegetale. Este o crema perfecta pentru a mentine pielea hidratata, fara sa o incarce. Foarte important, este indicata in ritualul de ingrijire a oricarui tip de piele.

O alta gama eficienta de produse cosmetice regasite aici se refera la linia special creata pentru diferitele tipuri de ten. Se numeste Acne Free Line si vine cu versiuni diferite de produse pentru tenul mixt si/sau gras sau pentru tenul uscat si/sau sensibil.

Acneea revine, ce este de facut?

La fel ca si in cazul dietelor, reusita nu este doar despre a urma un program care ar urma sa ofere rezultatele mult asteptate. Ideea este de a adopta un alt stil de viata, mai sanatos, sustinut pe termen lung de aceleasi eforturi. Acneea recurenta cere, desigur, si un consult de specialitate caci factorii declansatori pot fi hormonali, alimentari de asemenea. Din punct de vedere cosmetic si tinand cont de nevoia de ingrijire, sunt de preferat acele produse care respecta protocoale aparte. Adica acele cosmetice ce nu sunt agresive cu pielea si au un continut cu minim de ingrediente chimice si sintetice.

Wawa Fresh Cosmetics a dezvoltat gama de produse pentru toate tipurile de ten si pentru toate nevoile acestuia. Descoperiti asadar linia de tratament anti acneic si continuati cu cele care intretin frumusetea chipului vostru, care tin efectele de aging in frau si care va lumineaza tenul. Sunt la un click distanta, la wawacosmetics.net.

Contact: office@wawacosmetics.ro

Sursa foto: wawacosmetics.net

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare