Frumusete & Ingrijire

# obtinere bronz perfect # bronz perfect #bronz

Cum sa obtii un bronz perfect vara aceasta

Toata lumea viseaza la un bronz perfect in timpul verii. Cu toate acestea, pentru a obtine acel bronz la care toata lumea vizeaza, trebuie sa-ti protejezi pielea si sa nu te expui la soare la orele amiezii, deoarece in loc sa te bronzezi uniform te vei arde.

Vara inseamna soare, plaja, dar si riscuri pentru sanatatea ta. Daca iti place sa ai pielea bronzata, insa vrei sa fie protejata, ai nevoie de aliatii potriviti. Cu ingredient naturale si tehnologii avansate, produsele specializate de azi previn nu doar imbatranirea prematura a pielii, ridarea excesiva si senzatia de discomfort data de expunerea la soare, ci actioneaza inclusiv asupra protectiei parului, mentinandu-l sanatos si stralucitor.

SKYENDOR a lansat pentru aceasta vara doua produse care asigura o expunere la soare in siguranta inclusiv pentru persoanele cu pielea sensibila. Uleiul uscat are un grad de protectie ridicat – 50 SPF -, iar tehnologia exclusiva blue light dezvoltata de SKEYNDOR care blocheaza razele HEVis sau lumina albastra, face ca DRY OIL Protection sa reduca prejudiciile cauzate de Blue Light HEVis, actionand ca un antioxidant specializat. Creat pe baza agentilor activi din plante, uleiul nu protejeaza doar corpul, ci si parul, de care multi uita atunci cand vine vorba de expunere la soare, fie doar si ocazionala sau neintentionata, cum este atunci cand mergi pe strada.

Daca weekendurile te vor prinde la piscina sau la malul marii, atunci trebuie sa stii ca orice expunere la soare, chiar si cu protectie, face ca pielea sa aiba nevoie de o ingrijire suplimentara si dupa plaja. Astfel Emulsia Revigoranta After Sun are o functie reparatoare, care ajuta pielea sa-si recapete confortul. Formula cu agenti active de calmare, care prelungesc bronzarea si un extract de restructurare cu un efect asemanator cu vitamina D poate fi folosita atat pentru fata, cat si pentru corp si este esentiala mai ales dupa folosirea produselor cu SPF ridicat.

Ambele produse pot fi achizitionate exclusiv in reteaua de saloane GETT’S.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare