Frumusete & Ingrijire

#plasma imbogatita cu trombocite #trapia prp #trombocite #chirurgie estetica #facelift

Cum sa fii mai frumoasa de Sarbatori

Cea mai noua si solicitata terapie de infrumusetare a anului 2014, plasma imbogatita cu trombocite (Terapia PRP), de asemenea, cunoscuta sub numele de "Vampire Facelift" sau "Terapia Dracula, este disponibila pe parcursul lunii Decembrie 2014 in cadrul campaniei de reduceri de sarbatori.

In perioada sarbatorilor de iarna, pe parcursul intregii luni Decembrie, Dr. Klara Bancila  ofera reduceri de pana la 30% la toate tratamentele cosmetice.

Printre tratamentele oferite: terapia PRP - Vampire Facelift, tratamentul ridurilor, peeling-chimic, tratament toxina botulinica, micro dermabraziune, tratament acid hyaluronic, mesoterapie, tratament Wishpro, pachet Liquid Lift.

Terapia PRP functioneaza pe baza faptului ca propriile puteri naturale de vindecare a organismului pot incetini si chiar inversa procesul de imbatranire, fiind  un sistem revolutionar de vindecare, care plaseaza factori de crestere in locatia exacta in care ne-o dorim in  piele, pentru a  se repara si a se reface.

PRP poate fi utilizat pentru a trata numeroase probleme de chirurgie estetica, cum ar fi liniile fine si ridurile sau piele imcretita in jurul gurii si nasului, cearcanele din jurul ochilor si zonele unde atarna pielea din jurul ochilor sau pe obraji. Terapia PRP poate fi, de asemenea, folosita pentru a imbunatati aspectul pielii deshidratate sau usor imbatrinite de pe spatele mainilor, pe partea de sus a picioarelor, coate si genunchi.

Terapia PRP este o terapie revolutionara noua, un tratament sigur si alternativa la diverse alte tratamente estetice non-invazive, cum ar fi toxinele botulinice si umplere dermica. Este considerat a fi un tratament naturist, deoarece foloseste celulele proprii mai degraba decat o substanta de sinteza.

In urma tratamentului cu PRP, pielea ta va arata mai neteda, stralucitoare si tanara.

Exista foarte putine riscuri asociate cu terapia PRP in  cazul in care este administrat de catre un medic pe deplin instruit. 

Pentru mai multe informatii precum si pentru programari apelati:
Fix: +4 021.211.29.98
Mobil: 0722.532.299
Site: www.klarabancila.ro
Adresa: Bdl. Dacia nr. 51, sector 1, parter, Bucuresti

Dr Klara Iulia Bancila a absolvit Facultatea de Medicina din Tîrgu-Mures in 1995 si este specializata in Chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, in perioada 1995-2000, are o experienta de peste 15 ani in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica. Din anul 2000 a infiintat propria clinica de chirurgie estetica, in Bucuresti,   tratand in acesti ani peste 5000 pacienti !

Despre clinica de chirurgie estetice DR. Klara Bancila

Dr KlaraIulia Bancila este absolventa a Facultatii de Medicina din Tirgu-Mures in 1995 si specializata in Chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, in perioada 1995-2000 are o experienta de peste 15 ani in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica.Din anul 2000 a infiintat propria clinica de chirurgie estetica , in Bucuresti, tratand in acesti ani peste 5000 pacienti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare