Frumusete & Ingrijire

#craciun #revelion #frumusete #stil #sanatate #hidratare #exfoliere

Cum sa arati superb in doar 10 zile

Mai este foarte putin pana la Craciun si Revelion, ceea ce inseamna ca acum este momentul in care sa incepi sa depui puin efort pentru a arata impecabil de sarbatori. Iata cateva modalitati prin care poti arata grozav in numai 10 zile.


Fa o schimbare de look


Tunde-te, vopseste-te si incearca ceva nou. Schimba-ti coafura sau culoarea parului si mergi pe linii si nuante cat mai naturale, care sa iti puna in evidenta trasaturile. Nu este necesar sa iei in considerare tendintele de sezon, ci sa te gandesti cum ti-ar sta tie cel mai bine. Eventual  cere parerea hairstilistului si precizeaza-i ca nu te intereseaza ce se poarta, ci cum anume ti-ar sta tie bine.


Incepe un program de ingrijire a pielii


In afara de epilare, pielea ta are nevoie de ingrijire zilnica temeinica pentru a arata impecabil. Achizitioneaza o lufa pentru exfoliere, un gel de dus fin si o lotiune de corp extra hidratanta. Utilizeaza lufa de cel putin doua ori pe saptamana, iar crema hidratanta dupa fiecare dus. Daca nu ai incredere in produsele cosmetice de pe piata, poti opta pentur un ulei de masline extra virgin pe care sa il folosesti pe pielea uda pentru ca pielea sa il absoarba rapid.


Mananca sanatos


O alimentatie bazata pe foarte multe fructe si legume proaspete iti va imbunatati considerabil aspectul pielii. Se stie despre consumul de carne in exces ca imbatraneste pielea si o urateste. Daca doresti, poti incerca sa inlocuiesti carnea cu produse ca soia sau cu ciupercile.


Mananca zilnic cel putin trei fructe diferite si vei vedea cum in numai o saptamana pielea ta va avea un aspect mai frumos, mai fin, mai curat.


Bea multa apa


Lipsa apei din organism duce la deshidratare , iar acest lucru se va vedea foarte bine si pe piele ta. Cu cat bei mai mult apa, cu atat pielea ta va fi mai luminoasa, mai curata, mai proaspata. Consuma doi litri de apa plata zilnic, iar rezultatele se vor vedea intr numai cateva zile. De asemenea, daca vei adauga in apa si putin suc proaspat de lamaie, va fi cu atat mai bine, datorita vitaminei C.


Fa sport


Studiile au aratat ca 15 minute de efort fizic zilnic te pot face sa arati mai tanar si sa te simti mai bine. Explicatia este ca sportul reduce stresul si impiedica distrugerea celulelor organismului care lupta impotriva bolilor si a imbatranirii premature.


Imbogateste-ti garderoba


O rochie noua, o pereche de cizme sau o haine noua te vor face sa te simti mult mai bine.  O haina noua il face pe om sa se simta mai frumos si sa aiba o parere buna despre sine, asa ca ofera-ti acest rasfat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare