Frumusete & Ingrijire

#ingrijire maini #igiena maini #igiena

Cum sa ai grija de mainile tale in plina pandemie

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat complet vietile, dar si modul in care avem grija de corpul nostru. Stim cu totii ca trebuie sa ne spalam cat mai des pe maini si sa ne dezinfectam pentru a preveni infectarea. Insa stim ce produse sa folosim astfel incat mainile sa nu aiba de suferit?

Pentru a veni in sprijinul persoanelor cu piele sensibila, dar nu numai, brandul romanesc Techir a creat un produse inovatoare de ingrijire a mainilor, cu solutii hidroalcoolice care contin 70% alcool. Primul si singurul brand autohton de produse cosmetice si terapeutice imbogatite cu apa salina si namol sapropelic din lacul Techirghiol si-a adaptat linia de productie si a inceput sa fabrice, aici, in Romania, Solutia hidroalcoolica pentru maini cu 70% alcool. Acest produs completeaza gama de sapunuri naturale dedicate igienizarii pielii mainilor, alaturi de uleiul de corp bronzant pentru plaja.

Produsele din gama vin ambalate in 10 tipuri de recipiente cu dimensiuni si forme diferite: dispenser, flip top, spray pulverizator, adaptate nevoilor de zi cu zi ale clientilor nostri si au la baza o formula recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Solutia hidroalcoolica pentru maini contine:

  • 70% alcool izopropilic cu puritate 99,9%
  • 5% glicerina vegetala cu puritate 99,9%e
  • Ulei esential de lamaie
  • Parfum natural fresh
  • Apa distilata de puritate 99,9%

Solutia are o textura emolienta si previne deshidratarea pielii dupa utilizari multiple intr-un interval de timp mic. Pe langa igienizarea data de alcoolul izopropilic, uleiul esential de lamaie vine cu proprietatile sale antivirale, antiseptice si antifungice. Produsele de igienizare din aceasta gama sunt produse cosmetice in curs de avizare biocid, bactericid, virucid si fungicid.

In cadrul gamei de hidratare Terchir a lansat si un ULEI de corp BRONZANT pentru plaja, pe baza a 3 ingrediente principale: morcov, galbenele si macadamia.

Formula bogata in uleiuri vegetale, atent alese, ofera o hidratare intensa pielii, pregatind-o pentru expunerea la soare si obtinerea unui bronz uniform si intens. Betacarotenul accelereaza bronzarea, in timp ce mixul de uleiuri nutritive din seminte de struguri, susan, macadamia, avocado hidrateaza si hranesc pielea. Uleiul de galbenele, squalanul vegetal si vitamina E au efect regenerant si ajuta piele sa se protejeze impotriva razelor solare. Uleiul bronzant are o textura usoara, non-grasa, cu o aroma suava si naturala de flori de vanilie si ulei esential de salvie pentru efectul cicatrizant.

Pentru o intretinere perfecta a elasticitatii epidermei, uleiul se aplica prin miscari circulare atunci cand porii sunt deschisi dupa folosirea sapunului natural calmant si reparator Techir in dus, si inainte de expunerea la soare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare