Frumusete & Ingrijire

# efecte solar #solar

Cum reparam efectele produse de soare sau solar

Ana Maria Cazan, Razboinica desemnata „Cea mai frumoasa fata de la Exatlon” este fericita ca a gasit leacul contra „avariilor” serioase produse de soarele dominican in numai cateva luni de expunere.

Desi are putin peste 20 de ani, Ana Maria Cazan s-a intors din concurs cu grave probleme ale pielii, fiind nevoita sa intre „in service”... 

„Vreau sa specific inca de la inceput ca experienta dominicana a fost cea mai frumoasa din viata mea si, dincolo de toate eforturile pe care a trebuit sa le depun acolo si aici, dupa ce m-am intors, a meritat si as repeta-o oricand cu si mai mare placere! Asta pentru ca acum am alaturi de mine pe dl. Doctor Florin Juravle, care a facut minuni pentru tenul si pielea mea grav afectate de soarele invaziv si de expunerea la el in conditii de igiena precare. Multi dintre colegii au avut probleme cu tenul, indiferent de varsta – unii am venit de-a dreptul „carbonizati”, adica foarte deshidratati, cu riduri adancite, cu acnee si cu tot felul de pete. Sunt fericita ca am putut duce concursul pana la capat, pana unde am putut eu si ca nu am fost nevoita sa renunt din cauza problemelor  sanatate, asa cum s-a intamplat cu alti colegi de-ai mei mai putin norocosi... vezi Anca Surdu!”, povesteste frumoasa sportiva, instructor de fitness la una dintre cele mai cunoscute sali din tara noastra.

Razboinica s-a intors in tara cu o figura imbatranita - ceva acnee si pete solare, cu pielea deshidratata si cateva riduri fine. Dupa ce a incercat diverse terapii, inclusiv leacuri babesti, sportiva iubitoare de bronz, a aflat de minunile pe care Dr. Florin Juravle, cel mai iubit medic chirurg-estetician din Romania, si a inceput protocolul agreat de catre specialist:

„Chiar daca are ca atuu varsta, are doar 23 de ani, Ana Maria Cazan a avut nevoie de cateva sedinte de Dermal Infusion, singurul tratament pentru fata si corp, care actioneaza delicat asupra pielii, exfoliaza eficient celulele deteriorate si livreaza o infuzie de saruri, pentru a trata o gama larga de probleme ale pielii. Initial, ea a beneficiat de o analiza a starii tegumentului, apoi i s-a prescris un protocol personalizat, in functie de problemele descoperite. Pentru ea au fost necesare doar cateva sedinte de Dermal Infusion, tratament non-invaziv, fara a fi nevoiti sa recurgem la injectii cu botox si/sau acid hialuronic, ca in cazul altor concurenti-Exatlon care s-au prezentat la cabinet”, precizeaza Dr. Florin Juravle, medic chirurg-estician cu peste 20 de ani de experienta. „De dl. Doctor am aflat de la colegii mei care au apelat la tratamentele de top din clinica Statera. Am descoperit apoi ca multe dintre vedetele mele preferate – Anda Adam, Teo, Iulia Albu, Carmen Negoita, Dana Savuica etc. - se trateaza acolo, ceea ce mi-a dat incredere. Vreau sa-i multumesc pentru grija si profesionalismul cu care m-a primit, sunt extrem de fericita ca tenul meu arata azi impecabil, dar mai ales ca pot merge in continuare la solar, fiind dependenta de bronz!”, adauga instructoarea de fitness. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare