Frumusete & Ingrijire

# ingrijire geanta de piele # genti de piele #geanta de piele

Cum avem grija de gentile din piele

Gentile din piele sunt o investitie excelenta si se potrivesc oricarui stil vestimentar. Dar, acestea au nevoie de o ingrijire atenta pentru a-si pastra forma si culoarea timp indelungat.

Sfaturile noastre te vor ajuta sa pastrezi aspectul intact al gentilor de piele si sa le dublezi durata de viata.

Nu pune niciodata geanta pe jos!

Nu, nu este vorba de faptul ca: „se scurg banii” sau ca „aduce ghinion”. De cele mai multe ori, podelele sunt locul unde gasim cei mai multi microbi, care ne pot afecta sanatatea, dar pot afecta si calitatea pielii din care este facuta geanta.

Plasarea acesteia pe jos duce si la acumulare de praf, dar si la decolorare. Astfel ca, daca ai investit intr-o geanta de piele de calitate, atunci, in niciun caz nu ar trebui sa o lasi pe jos!

Nu lasa geanta sa intre in contact cu ulei sau alcool!

Manevreaza geanta de piele numai atunci când mâinile tale sunt curate – acest obicei poate sa dubleze durata de viata a gentilor de piele. Evita in special sa pui mâinile murdare de ulei pentru a nu deteriora calitatea pielii din care este realizata.

De asemenea, evita sa utilizezi parfum sau alte produse pe baza de alcool când esti in preajma gentii, pielea fiind un material extrem de sensibil la acesta.

Evita supra-curatarea!

Supra-curatarea cu agenti chimici poate distruge geanta. Curatarea acesteia se va face doar cu solutiile recomandate de furnizor si doar la intervalul recomandat de acesta.

in schimb, concentreaza-te asupra prevenirii petelor: sterge geanta (doar când este necesar), unge-o cu crema speciala si lasa-o sa respire. Pentru a te bucura cât mai mult timp de ea, achizitioneaza o crema balsam special conceputa pentru a preveni deteriorarea.

Nu o depozita oriunde!

Gentile de piele sunt ca operele de arta, au nevoie de ingrijire speciala. Daca nu doresti sa investesti intr-o cutie sau sac special pentru depozitarea ei, poti folosi, cu incredere, o fata de perna din bumbac sau din alt material natural. De ce natural? Pentru ca plasticul nu lasa pielea sa respire si este un teren propice pentru mucegai.

Nu depozita doua sau mai multe genti in aceeasi punga/fata de perna. inainte de depozitare, ai grija sa golesti continutul, pentru ca obiecte precum pixurile, stilourile sau rujurile pot pata interiorul posetei de piele.

Schimba gentile din cand in cand!

Pentru a mentine calitatea gentilor este de dorit sa nu porti aceeasi poseta in fiecare zi. Investeste in cel putin doua genti si poarta-le alternativ. in afara faptului ca primesti puncte pentru stil, gentile nu se vor uza asa de repede.

Pe zevo.ro gasesti o varietate mare de genti de piele naturala din care poti alege si au preturi accesibile!

Sfaturi extra pentru ingrijirea gentilor din piele

Niciodata nu vor fi suficiente sfaturi pentru a ingriji rafinatele genti din piele.

  • lanolina si alcoolul din servetelele pentru bebelusi pot distruge o geanta de piele de calitate, deci nu folosi niciodata servetele umede pentru curatarea gentilor de piele;
  • produsele care se pot scurge prin geanta trebuie evitate, astfel ca, daca este necesara purtarea lor, este recomandat sa le porti in pungi bine inchise;
  • incearca sa nu expui prea mult gentile de piele la soare deoarece lumina directa le decoloreaza si le pateaza;
  • evita udarea gentilor din piele si, daca nu ai putut face asta, nu forta uscarea – lasa-le sa se usuce natural.

Nu uita, o geanta din piele capata personalitate odata cu trecerea timpului. Materialul devine mai moale si mai placut la atingere. In cazul in care geanta ta de piele naturala prezinta zgârieturi sau pete si nu mai poate fi salvata, nu te intrista. Cu siguranta vei gasi un model asemanator, sau poate chiar mai frumos!

Zevo – numeroase modele de genti din piele naturala de inalta calitate

Zevo, unul dintre cele mai apreciate magazine de profil din online, ofera clientelor o varietate impresionanta de modele de genti din piele, la preturi accesibile. Materialele de calitate superioara, accesoriile alese cu cea mai mare grija, liniile simple si elegante, culorile frumoase si detaliile deosebite… toate inseamna Zevo.

Pe zevo.ro poti gasi genti office, genti de umar, genti de tip postas, genti shopper, genti laptop, genti de ocazie, clutch-uri si genti de plaja care vor face deliciul oricarei doamne si domnisoare ce cauta produse elegante si rezistente.

Descopera o „lume” plina de genti de dama superbe!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare