Frumusete & Ingrijire

# masca rosii #beneficii rosii #rosii

Ce se intampla daca te speli pe fata cu rosii, timp de doua saptamani

Rosiile sunt savuroase, mai ales in sezonul verii. In plus, au numeroase beneficii pentru sanatate, dar si pentru ten. Potrivit specialistilor, rosiile contin foarte multi antioxidanti, care ajuta la echilibrarea PH-ului pielii, la vindecarea coșurilor, diminuarea acneii și uniformizarea semnelor și cicatricilor rămase pe piele.

Astfel, daca iti doresti un ten fara imperfectiuni si foarte luminos, te poti spala pe fata cu o felie de rosie zilnic. Sucul de rosie trebuie lasat sa actioneze doua minute, apoi clateste fata cu apa calduta.

Rosiile contin foarte multe vitamine și minerale, iar licopenul care se gaseste in aceste legume are efecte de întinerire și revigorare. Mai mult de atât, leguma conține vitamina A, benefică pentru repararea și refacerea celulelor.

De asemenea, aciditatea roșiilor este benefică pentru a trata acneea și îndepărta punctele negre. Pentru zonele afectate se aplică suc de roșii și se lasă să acționeze timp de 30 de minute. Acest ritual trebuie făcut timp de două săptămâni, zilnic.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului