Frumusete & Ingrijire

#aparat dentar safir #aparat dentar

Ce pret are un aparat dentar din safir si de ce sa nu mai amani vizita la cabinetul stomatologic?

Daca cochetezi de mult timp cu gandul ca ar trebui sa iti pui un aparat dentar, ai toate motivele sa treci la actiune. Astazi, tot mai multi adulti aleg sa isi indrepte dantura, din dorinta de a avea un zambet frumos, plin de incredere.

 

De ce sa iti acoperi zambetul sau sa te feresti sa razi? De ce sa privesti admirativ la zambetele altora, cand poti sa ai si tu o dantura frumoasa?

Chiar daca atunci cand erai copil, parintii nu te-au indrumat spre cabinetul medicului ortodont, nu ai de ce sa fii suparat. Indiferent de varsta pe care o ai, poti sa iti pui un aparat dentar. Niciodata nu este prea tarziu pentru zambetul mult dorit!

Aparat dentar din safir

O temere legata de aparatul dentar este aceea a aspectului estetic, a duratei de tratament, dar si a aparitiei rezultatelor, data fiind varsta adulta.

Un aparat dentar foarte popular, care ofera rezultate excelente, indiferent de complexitatea cazului tratat, este aparatul dentar din safir.

Pentru a-ti da seama ca nu mai ai de ce sa amani vizita la cabinet, afla mai multe despre aparatul dentar din safir!

Actiune puternica

Aparatul dentar metalic este recunoscut ca fiind eficient insa nu este preferat de unii pacienti care cauta un aparat cat mai estetic. Tine cont ca aparatul dentar din safir actioneaza la fel de bine ca acesta, in plus ofera avantajul estetic.

Arcul care leaga braketii din safir aplica o presiune si o forta constanta pe dinti pentru a-i alinia corect. Totul se intampla sub atenta supraveghere a unui medic ortodont. Vizita la cabinet are loc lunar.

Cu aparatul dentar din safir te bucuri asadar de un tratament eficient si de o solutie estetica, gratie bracketilor din safir care sunt transparenti.

Aspect estetic

Spre deosebire de bracketii din metal, cei din safir aproape ca nici nu se observa. Realizati din cristale de safir, bracketii sunt transparenti. Aspectul estetic face din acest aparat o alegere populara in randul adultilor.

Tine cont ca pentru tratamentul cu aparat dentar este nevoie de un specialist in ortodontie (specializarea care se ocupa cu indreptarea dintilor). Alege sa iti pui un aparat dentar de la Dental Excellence. Echipa de profesionisti iti va oferi raspunsuri la toate intrebarile tale.

Curatare rapida

Aparatul dentar din safir nu se coloreaza odata cu trecerea timpului si nici in urma consumului de alimente. Astfel, de la cafea sau vin, acesta nu se va pata. Culoarea bracketilor nu se schimba.

Este adevarat ca igiena orala va necesita din partea ta mult mai multa atentie. Periajul va trebui facut dupa fiecare masa, pentru ca resturile de alimente sa nu ramana inserate in aparat. Asadar, va fi nevoie sa porti mereu cu tine periuta de dinti si pasta. Curatarea se face rapid, exista de asemenea periuta interdentara, de un real ajutor pentru o igienizare facila. Vei vedea ca in final rezultatele iti vor demonstra ca intreg efortul a meritat.

Pret avantajos

Pretul unui aparat dentar din safir pentru o arcada este în jur de 3000 lei. Tine cont ca sunt cabinete care accepta plata in rate. Este o investitie care iti va oferi un zambet frumos si sanatos pentru o viata intreaga. Cu siguranta vei spune ca a fost una dintre cele mai bune investitii pe care le-ai facut!

Daca te intrebi si cat va trebui sa porti aparatul dentar, durata de tratament variaza in functie de gravitatea problemei ortodontice (asadar modul in care sunt asezati dintii). Tine cont ca de la primul consult medicul ortodont va sti sa iti spuna cu aproximatie durata de timp pentru purtarea aparatului. De regula, este vorba de un an si jumatate sau doi ani.

Realizeaza o vizita la cabinetul stomatologic, discuta planul de tratament cu medicul ortodont si o sa observi rezultatele in timp scurt. Vei vedea cat de mult o sa-ti placa sa afisezi noul zambet, deschis, frumos si plin de incredere.

Sursa foto: adobestock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului