Frumusete & Ingrijire

#fotoliu masaj #masaj profesional #fotoliu

Ce presupune un fotoliu cu masaj profesional?

Masajul este considerat un semn al rasfatului sau chiar al luxului. Astazi, el este la indemana oricui, indiferent ca ne referim la serviciil profesionale oferite de un centru spa, la un specialist terapeut care vine la domiciliu ori chiar la un simplu scaun sau fotoliu cu masaj integrat.

Lumea in care ne aflam este definita de o continua schimbare, iar ritmul vietii pare a fi unul tot mai alert si mai rapid, fapt ce se concretizeaza intr-un nivel de stres extrem de ridicat. Acumularea acestor stari, cu efecte destul de neplacute asupra organismului nu poate fi inlaturata altfel decat cu ajutorul unor terapii de relaxare. Pe acest fond, rolul masajului a devenit unul de necontestat, fiind considerat o modalitate excelenta de a-i ajuta pe oameni sa se deconecteze de la grijile cotidiene.

Orientarea catre categoria de scaune cu masaj tehnologie avansata a devenit solutia cea mai accesibila pentru fiecare dintre noi. Cu ajutorul functiilor complexe pe care le detine un fotoliu cu masaj, i se ofera utilizatorului o experienta deosebita, cu efecte pozitive multiple, adesea similara sau chiar mai presus de o sedinta de terapie intr-un salon specializat.

Masatto propune publicului interesat un model de scaun cu masaj realmente unic pe piata. Dominus depaseste orice asteptare cu privire la ceea ce inseamna terapia prin masaj, imbinand cu succes luxul cu tehnologia de varf, in vederea oferirii unei experiente supreme de relaxare.

Dominus - un concept modern si avansat

La ora actuala, Dominus utilizeaza cele mai avansate tehnologii de masaj din intreaga lume, oferind utilizatorului luxul unui masaj personalizat in orice mediu s-ar afla. Rezultatul performant, proiectat sub acest nume surprinde o munca de peste doi ani de zile si implica o dezvoltare atenta de catre expertii consacrati in industrie.

Primul aspect prin care se remarca Dominus pe piata consta in faptul ca include unicul sistem de masaj 4D. Cu ajutorul acestuia, beneficiarul are parte de un masaj mai profund, mai precis si mult mai puternic, fiind efectuat un masaj complet cu role inclusiv pentru zona sezutului si zona cervicala. Sistemul de role se muleaza excelent pe curbura corpului, fapt ce este permis de ajustarea unghiului de masaj, dar si a sinei de masaj.

Masajul terapeutic asigurat de compresia cu perne de aer are efectul de a reduce tensiunea si de a imbunatati circulatia sangelui, iar prin intermediul sistemului holografic, masajul devine mult mai confortabil.

Una din functiile cele mai eficiente oferite de Dominus consta in plasarea corpului intr-o stare de echilibru, in care fiecare muschi se gaseste intr-o stare de relaxare completa. Pozitia aceasta este definita de catre NASA drept pozitionarea Zero Gravity. Aceasta functie participa la scaderea tensiunii prin intoarcerea la un unghi de 1280, pozitie considerata ca fiind cea mai ergonomica si corecta.

Programele terapeutice oferite de Dominus

Dominus a fost creat printr-un mod unic de proiectare a programelor automate, fiind disponibila pentru utilizatori posibilitatea de a alege din 12 experiente de masaj complexe, variate si intense. Optarea pentru unul dintre aceste programe automate se face in functie de activitatile zilnice avute sau de starea resimtita la momentul respectiv. Fiecare dintre aceste programe este conceput in vederea stimularii corpului de la gat, zona cervicala, brau, sezut, picioare si pana la talpi, dupa o zi incarcata.

De asemenea, Dominus ofera si 5 programe manuale cu 9 tehnici de masaj (framantare, intindere, rulare, frectionarea spatelui, presare, framantare digitala, lovire, framantare si lovire si batai usoare). Latimea, viteza si intensitatea sistemului de role sunt elemente ce pot fi ajustate in functie de inaltime si preferintele utilizatorului, pentru un nou masaj ce poate fi realizat oricand.

Acest fotoliu este conceput intocmai pentru a oferi un confort maxim si o potrivire naturala intre utilizator si pozitionarea airbagurilor si rolelor. Sina de tip SL tine cont de curbura naturala a coloanei si poate imita masajul profesional efectuat de un maseur, de la zona cervicala pana la sezut.

Cei care doresc o testare gratuita a scaunului Dominus pot veni la showroom-ul Masatto in Bucuresti. Se gaseste intr-o zona accesibila a capitalei, la Grant Shopping Center. Programarile se fac la numarul de telefon 0722.590.367 sau pe contact@masatto.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare