Frumusete & Ingrijire

#cadouri #craciun #sanatate

Cadouri sanatoase de Craciun

Cadourile de Craciun sunt o dovada de dragoste si multumire pentru persoanele dragi. Daca tii si la sanatatea acestora, gandeste-te ca in acest Craciun sa le oferi daruri care sa-i ajute sa se mentina in forma. Uleiuri de masaj, articole destinate miscarii fizice sau un voucher la un salon spa sunt doar cateva dintre cadourile sanatoase care pot inlocui cosurile bogate in dulciuri, produse de patiserie si sticle de alcool.

Iata 5 cadouri speciale de Craciun care sa-i ajute pe cei dragi sa-si mentina sanatatea:

1 Un voucher la un salon spa

Ce poate fi mai placut decat o sedinta la un salon de infrumusetare si relaxare in cadrul unui salon spa. Daca vrei sa-ti impresionezi placut iubita sau, de ce nu, daca vrei sa-i faci un cadou inedit partenerului tau de viata, optati pentru un voucher-cadou. In aceasta perioada a Sarbatorilor de iarna, saloanele de cosmetica se intrec in astfel de oferte, extrem de avantajoase raport calitate-pret.

Ritualul infrumusetarii poate incepe cu o sedinta de cosmetica faciala, poate continua cu o sedinta de impachetare sau masaj, destinate hidratarii si relaxarii si se poate finaliza cu o schimbare de look: tuns, vopsit, coafat, machiaj, manichiura si pedichiura.

2 O pereche de patine

Fie ca este vorba de un copil sau de o persoana adulta, o pereche de patine este un cadou extraordinar pentru anotimpul rece. Patinoarele si-au deschis portile si isi asteapta clientii, iubitori de gheata. Patinajul este un sport distractiv, relaxant, care te ajuta sa-ti dezvolti o serie de capacitati: echilibru fizic, forta musculara si incredere in sine. Asadar, nu mai sta pe ganduri si cumpara pentru cei dragi un cadou care sa-i convinga sa faca mai multa miscare.

Modelele existente pe piata au un design modern, sistem de prindere foarte sigur si captuseala interioara calduroasa. Pentru copii gasesti modele de patine reglabile, pana la trei marimi. Preturile pentru patinele de amatori variaza de la 50 lei – 300 lei.

3 Coarda digitala

Prin oferirea acestui cadou vei starni un moment dublu de fericire: in primul rand pentru ca este un cadou practic, care te ajuta sa te mentii in forma sau sa arzi calorii intr-un mod foarte usor si in al doilea rand vei reaminti momentele frumoase din copilarie.

Coarda digitala se bazeaza pe o tehnologie avansata, deoarece iti permite sa vezi kilometri „pe care i-ai parcurs” si numarul de calorii arse. Coarda functioneaza cu baterii, iar dimensiunea acesteia poate fi reglata in functie de preferinte.

4 Cosmetice organice

Un cadou cu adevarat deosebit poate fi un set de produse cosmetice de natura organica. Geluri de dus, creme hidratante, sampoane sau diverse farduri sunt doar cateva dintre produsele sanatoase care au grija cu adevarat de epiderma. Cosmeticele organice se supun unor reguli stricte privind ingredientele folosite.

Substantele care intra in contact cu pielea noastra sunt absorbite de glandele sebacee si foliculii firelor de par, dupa care patrund in sistemul circulator. Un set de cosmetice organice va fi un cadou de Craciun foarte apreciat, fie ca este vorba de o femeie, fie de un barbat.

5 Periuta de dinti cu irigator bucal
Un zambet frumos are nevoie de o ingrijire corespunzatoare a danturii. Un cadou foarte util, pe care il poti face unui membru al familiei, fara sa existe riscul de a-l jigni, este o periuta de dinti cu irigator bucal.

Acest aparat poate fi folosit atat de o persoana care are o dantura frumoasa si sanatoasa, cat si de catre cineva care sufera de boli parodontale. Jetul intermitent destabilizeaza resturile alimentare din zonele inaccesibile igienei obisnuite cu periuta si pasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare