Frumusete & Ingrijire

#beneficii #arbore #frumusete si ingrijire #arborele neenm #neem

Bucura-te de beneficiile arborelui minune Neem!

Cultivat de mii de ani in vechea Indie si preluat apoi in zona Orientului Mijlociu si Africa, arborele Neem este venerat ca un adevarat simbol al sanatatii. Proprietatile sale medicale se regasesc atat in fructe, cat si in seminte, ulei, frunze, radacini si scoarta.

Datorita proprietatilor sale antibacteriene, este eficient in lupta impotriva majoritatii problemelor pielii, cum ar fi acnea, psoriazisul si eczemele. Beneficiile sale nu se opresc aici, Neemul fiind folosit pentru vindecarea ranilor, eliminarea toxinelor din organism si purificarea sangelui.

Folosit intr-o varietate de produse farmaceutice si cosmetice din intreaga lume, arborele Neem a ajuns in Romania prin intermediul produselor Himalaya Herbals. Imbunatatita cu extracte din acest arbore, Gama cu Neem Himalaya Herbals, distribuita prin intermediul Prisum International, iti protejeaza pielea impotriva bacteriei responsabile pentru formarea acneei si cosurilor.

Din gama de produse cu extract de Neem, Prisum International recomanda Purifying Neem Face Wash, Gel purificator de curatare cu extract de Neem. Produsul indeparteaza excesul de sebum si impuritatile, avand in acelasi timp proprietati antibacteriene, antiseptice si antifungice. Principalele sale ingrediente sunt Neem-ul si Sofranul indian si este recomandat pentru tenul cu tendinta de ingrasare.

Spuma purificatoare cu extract de Neem, Neem Foaming Face Wash, curata delicat si reimprospateaza tenul, fara sa il usuce. In acelasi timp, produsul are proprietati antibacteriene, antiseptice si antifungice. Principalele sale ingrediente sunt, de asemenea, Neem-ul si Sofranul indian si este recomandata pentru tenul cu tendinta de ingrasare.

Purifying Neem Scrub, Exfoliant purificator cu extract de Neem are efect purificator si indeparteaza celulele moarte si impuritatile. Principalele sale ingrediente sunt Neem-ul si granulele din samburi de Caise, fiind recomandat pentru tenul cu tendinta de ingrasare.

Combinatia de Neem, Sofran si Argila fac ca Masca de fata cu Neem produsa de Himalaya Herbals sa fie produsul ideal pentru un ten cu exces de sebum si cosuri. Produsul are efect antibacterian, regleaza secretia de sebum si curata porii in profunzime, prevenind in acelasi timp aparitia si recurenta cosurilor. Principalele sale ingrediente sunt Neem-ul si Sofranul indian si este recomandata pentru tenul cu tendinta de ingrasare si tendinta acneica.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati prisum.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare