Frumusete & Ingrijire

#concurs himalaya #neem #himalaya #concurs

CONCURS: Ajuta-ne sa spunem povestea plantei Neem!

Care a fost cel mai bun sfat pentru ingrijire pe care l-ai primit vreodata? L-ai citit intr-un articol, l-ai descoperit intr-un pliant? Noi stim ca cele mai bune sfaturi si trucuri vin de la persoanele dragi din viata noastra!

Prin intermediul Neem, arborele cunoscut in medicina ayurvedica drept "Copacul divin", ne propunem sa stimulam discutiile intre prietene despre rasfat si stare de bine. Noi te introducem in lumea Neem, iar tu ne ajuti sa raspandim vestile bune privind beneficiile sale pentru piele! stiai ca Neem are actiune benefica asupra unei game largi de afectiuni ale pielii precum acneea, eczema sau rozaceea? Stiai ca sustine formarea colagenului pentru vindecarea rapida a ranilor, ca are efect antibacterian si ca regleaza eficient secretia de sebum?

Acasa.ro si Himalaya te invita la concurs! Afla mai multe despre beneficiile plantei Neem pentru sanatatea pielii, descopera gama Neem de la Himalaya in magazinul online Hboutique si spune-ne ce produs sau produse cu Neem ai recomanda prietenelor tale! Cele mai inspirate si mai frumos argumentate comentarii-recomandari vor fi premiate cu produse din gama Neem si vouchere pentru magazinul online www.hboutique.ro!

Premii: Poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in: produse din gama Neem de la Himalaya* + voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online Hboutique.

*Masca purificatoare cu extract de Neem, sofran si Argila, Gel purificator pentru curatarea fetei cu Neem, Exfoliant purificator pentru fata cu Neem si Sapun protector cu Neem si sofran indian.

Perioada de inscriere: Concursul se desfasoara in perioada 22 mai - 05 iunie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe 6 iunie 2017, in pagina de concurs.

Castigatorii concursului sunt: Pina Colada Ghizdavu Iuliana si  Loredana Ardeleanu. Felicitari! Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii sunt rugati sa ne scrie un e-mail la adresa concursuri@acasa.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare