Frumusete & Ingrijire

#aparat de barbierit # ingrijirea pielii #ingrijire faciala

6 criterii in alegerea unui aparat de ingrijire faciala

Un aparat de ingrijire faciala constituie o investitie buna, de lunga durata, intr-un produs de uz zilnic. Aparatul rezolva problemele zonei fetei, de la barba la parul din nas sau din urechi. Din cauza zonei sensibile pe care se lucreaza, un astfel de aparat trebuie sa indeplineasca anumite criterii de performanta.

Iata cum sa alegi un aparat de ingrijire faciala:

1 Tipuri de functii ale aparatului de ingrijire faciala

Alege un aparat care satisface nevoile personale in ceea ce priveste ingrijirea faciala: zona barbiei, zona nasului, cea a urechilor, mustata, perciunii etc. Cea mai importanta functie a acestui aparat este cea de taiere. Exista posibilitatea de a seta lungimea de taiere intre 3 si 25 mm. Aparatele performante dispun de o tehnologie de auto-ascutire.

2 Verifica componentele pachetului

Un aparat de ingrijire faciala dispune de mai multe accesorii, realizate pentru a indeplini functii diferite. Astfel, aparatul poate avea trei accesorii care se pot folosi pe rand. Aceste accesorii indeparteaza parul nedorit de pe fata, au piepteni speciali pentru barba, perciuni si mustata, capete de tundere pentru sprancene, pentru parul din urechi sau din nas.

Pachetul trebuie sa contina si lame de foarte buna calitate, care lasa pielea fina. Lamele sunt din otel inoxidabil sau titan. Produsul poate contine un cap pentru tundere liniara, altul pentru detalii, un trimmer pentru linii ascutite.

Alte accesorii pe care le poate avea un astfel de aparat sunt lama in forma de T pentru precizie maxima si viteza, pieptene pentru setare micro, de la 0.4 la 5.5 mm, cap detasabil cu sita pentru zone sensibile.

Aparatele cele mai scumpe dispun de propria lor husa si geanta de transport, pentru a putea fi folosite oricand, chiar si in calatorii.

3 Verifica aspectul legat de igiena

Un aparat de ingrijire faciala trebuie sa poata fi curatat usor pentru a evita infectarile, accidentele sau problemele de sanatate. Astfel, un aparat de ingrijire faciala trebuie sa fie un produs lavabil, care se poata fi curatat simplu si rapid. Unele produse pot include o perie de curatare.

4 Verifica modul de alimentare

Un aparat de ingrijire faciala functioneaza cu o singura baterie, de tip AA. Exista aparate de ingrijire faciala care functioneaza pe baza de acumulatori, fiind extrem de utile in calatorii. Autonomia unui aparat cu acumulatori este de cel putin 3 ore. Cel de-al treilea tip de alimentare este cel de tip USB.

5 Cere informatii despre garantie

Aparatele de ingrijire faciala au un certificat de garantie emis de catre producator, cu o durata de aproximativ 2 ani. Printre cele mai ieftine aparate de acest tip sunt cele cu preturi de 20 - 40 lei. Exista, insa, aparate de ingrijire faciala care costa 140 lei. Cele cu acumulatori sunt mai scumpe decat cele cu baterii.

6 Preturi pentru aparatele de ingrijire faciala

Un aparat de ingrijire faciala este disponibil in magazine intr-o paleta de preturi foarte diversificata, in functie de producator si de model.

Sursa foto: chaynix.ru
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare