Frumusete & Ingrijire

#bicicleta eliptica #bicicleta camera #beneficii bicicleta eliptica

5 motive pentru a-ti cumpara o bicicleta eliptica

Atunci cand vrei sa slabesti si sa ai un corp de invidiat te gandesti la cel mai bun aparat de fitness in acest sens. Ei bine, unul dintre cele mai apreciate aparate din salile de fitness, dar pe care il poti achizitiona pentru a-l folosi acasa este bicicleta eliptica .

Iata cateva dintre motivele pentru care este recomandat sa iti cumperi o bicicleta eliptica.


Arde caloriile


Desi pana nu de mult benzile de alergat erau cele mai bune ustensile fitness de slabire, mai nou bicicleta eliptica a ocupat primul loc in acest top. Bicicleta eliptica ajuta si stimuleaza arderea caloriilor intr-un mod foarte rapid, ajuta corpul sa transpire mai usor si sa grabeasca eliminarea grasimilor. Dincolo de acest lucru bicicleta eliptica iti va consolida sistemul cardiovascular si te ajuta sa pierzi in greutate.


Mareste ritmul cardiac


Momentele petrecute pe o bicicleta eliptica au rezultate similare cu ale exercitiilor cardio. Cu cat vei folosi mai mult bicicleta eliptica, cu atat ritmul tau cardiac va fi stimulat, ceea ce inseamna ca vei ajuta la intretinerea sanatatii sistemului cardiovascular.


Impactul redus


Benzile de alergare iti pot provoca probleme la nivelul picioarelor. De fiecare data cand talpa ta se loveste de banda de alergare nu faci decat sa maresti riscul de aparitia a bataturilor (mai ales daca nu ai incaltarile potrivite) si de durerilor. Pe de cealalra parte, in cazul bicicletei eliptice, acest risc este eliminat din start.

 

Comoditate


Bicicleta elipitca poate fi utilizata oricand, in orice camera din casa ta. Atunci cand o ai la tine acasa nu trebuie sa iti mai faci griji ca va trebui sa mergi la sala de fitness, ca iti doresti sa slabesti, dar nu ai la indemana obiectele necesare sau ca pierzi emisiunea preferata. Poti utiliza aparatul in timp ce asculti muzica preferata sau in timp ce vizionezi un episod dintr-un serial.


Personalizare


Cele mai multe biciclete eliptice pot fi modificate astfel incat sa lucrezi mai mult muschii pe care ti-i doresti, dar si sa amplifici sau sa scazi intensitatea antrenamentelor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare