Frumusete & Ingrijire

#crema hidratanta #gel de dus #produse cosmetice #cosmetice romanesti #crema maini

10 produse cosmetice 100% romanesti

Produsele cosmetice romanesti , extrem de aprecite in strainate, sunt mai putin folosite la noi in tara. Aceste produse sunt mult mai eficiente decat cele straine, contin substante naturale si sunt mult mai ieftine. in magazine vei gasi o gama variata de produse cosmetice romanesti, de la produse pentru curatarea si hidratarea fetei, pana la masti hidratante pentru par, lotiuni pentru corp, creme de protectie solara sau produse anticelulitice.
 

Lapte demachiant si tonic facial cu unt de shea si extract de ceai verde de la Herbagen


Acest lapte demachiant contine unt de shea si extract de ceai verde. Are dubla actiune, curata perfect ochii, tenul si buzele de fard si impuritati fara sa irite, contribuie la cresterea tonicitatii si supletii pielii.

Untul de Shea (karite) are actiune regeneranta antirid, hidratanta, calmanta, cicatrizanta si de protectie impotriva radiatiilor UV. Ceaiul verde contine vitamina C, aminoacizi, minerale cu efecte benefice de mentinere a echilibrului hidric, neutralizarea radicalilor liberi, dand stralucire si tinerete pielii.

Laptele demachiant se utilizeaza dimineata si seara, ca prim pas al ritualului de ingrijire. Aplicati cu ajutorul unei dischete demachiante. Pielea devine catifelata, capatand un aspect luminos si proaspat.

Laptele demachiant se gaseste in magazinele de specialitate la pretul de 14 lei.
 

Lotiune tonica remineralizanta de la ASLAVital


Aceasta lotiune tonica are o formula speciala fara alcool, pentru tonifierea tenurilor hipersensibile. Completeaza faza de curatire a tenului pentru a obtine un plus de luminozitate si catifelare

Cu ajutorul unui tampon cosmetic aplica lotiunea tonica pe fata, gat si decolteu, dimineata si seara. Complexul revigorant din argila, ulei de orez si galbenele , impogatit cu argila speciala, actioneaza pentru hidratarea, remineralizarea si revigorarea pielii.

Lotiunea tonica se gaseste in magazine la pretul de 18 lei.
 

Crema hidratanta de zi de la Gerovital Plant


Crema hidratanta ste un produs destinat ingrijirii pielii fetei si gatului, o crema de zi cu efecte intensiv hidratante. Complexul Herbatonic si Aquaxylul asigura echilibrul optim de hidratare, nutrire si remineralizare a pielii. Ceramidyl Omega reface functia de bariera a pielii, aceasta devenind mai hidratanta, mai elastica, mai tonica. Uleiurile naturale de jojoba si soia hranesc si regenereaza pielea, asigurand protectie intreaga zi.

Se foloseste zilnic, dimineata, dupa demachierea si tonifierea corespunzatoare a tenului. Se aplica pe fata, gat si decolteu si se maseaza usor pana la completa absorbtie in piele. Acesta crema hidrateaza epiderma, protejeaza pielea, redand astfel tenului aspectul natural, prospetimea si vitalitatea.

Crema hidratanta de zi de la Gerovital Plant se gaseste in magazine la pretul de 25 de lei.
 

Lapte pentru corp cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant


Laptele de corp previne imbatranirea pielii, hidrateaza si tonifiaza pielea corpului. Formula speciala cu coenzima Q10, ceai verde, ulei de sâmburi de struguri si vitaminele A si E, hraneste, hidrateaza si tonifiaza pielea corpului. Componentele active mentin nivelul optim de hidratare si previn degradarea colagenului. Productia de energie la nivel celular este stimulata si astfel fermitatea tegumentului este sporita.

Aplicata zilnic, prin masaj lejer, pielea este protejata împotriva îmbatrânirii premature cauzate de radicalii liberi. Pielea devine mai elastica, neteda, ferma si deosebit de catifelata.

Lapte pentru corp cu Q10 si ceai verde de la Cosmetic Plant se gaseste in magazine la pretul de 11 lei.
 

Gel de dus exfoliant anticelulita de la Herbagen
 

Gelul de dus exfoliant contine particule moi de ceara Cirebelle (provenite din Africa de Sud) cu efect de exfoliere asupra celulelor moarte fara sa irite pielea. Asocierea extractelor de iedera si de castan cu sfere de ceara Cirebelle produce cresterea circulatiei periferice, regenerare celulara si diminuarea fragilitatii capilare. Produsul are de asemenea proprietati de spalare si hidratare a epidermei.

Gelul de dus se maseaza pe pielea corpului insistand asupra zonelor afectate de celulita, apoi se indeparteaza cu apa calda.

Gel de dus exfoliant anticelulita de la Herbagen se gaseste in magazine la pretul de 12 lei.
 

Lotiune de protectie solara SPF 25 de la Elmiplant


Lotiunea de protectie solara contine extracte din fructe de padure cu puternic efect antioxidant. Vitamina E protejeaza eficient pielea impotriva imbatranirii premature. Lotiunea se aplica uniform, din abundenta, inainte de expunerea la soare.

Lotiunea de protectie solara se gaseste in magazine la pretul de 28 de lei.
 

Crema pentru maini cu glicerina de la Farmec


Mainile reprezinta o carte de vizita, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Pentru a fi frumoase, ele trebuie ingrijite la fel de atent ca si tenul nostru. Crema pentru maini cu glicerina de la Farmec te ajuta sa iti ingrijesti mainile, sa previi deshidratarea acestora si sa le redai aspectul placut si catifelat. Avand un continut bogat in uleiuri naturale si glicerina, crema hidrateaza si catifeleaza pielea deshidratata a mainilor.

Crema pentru maini se gaseste in magazine la pretul de 8 lei.
 

Balsam de buze cu miere de la Gerovital Plant


Combinatia de uleiuri naturale cu ceara de albine este ideala pentru sanatatea buzelor datorita actiunii antiinflamatoare, calmante, tonice, de regenerare si de hidratare. Indiferent de sezon aplica cu generozitate si nu vei mai avea buzele crapate.

Balsamul de buze se gaseste in magazine la pretul de 5 lei.
 

Emulsie hidratanta pentru gat si decolteu de la Cosmetic Plant


Pielea gatului si a decolteului necesita aceeasi atentie ca si cea a fetei. Uleiurile naturale de masline, catina si samburi de struguri, alaturi de vitamine (A, B5, E) si ingrediente hidratante consolideaza bariera naturala a pielii, conferindu-i elasticitate si fermitate. Vitamina E se elibereaza instantaneu in timpul masajului avand efect antiinflamator si antioxidant, blocand radicalii liberi si prevenind imbatranirea prematura a pielii.

Emulsia hidratanta se gaseste in magazine la pretul de 12 lei.
 

Masca tratament pentru regenerarea parului de la Aslavital


Poluarea, razele UV sau schimbarea anotimpurilor sunt cauze pentru deteriorarea firului de par. Aceasta masca asigura un tratament intensiv de regenerare, remineralizare si hidratare a firului de par, redandu-i vigoare, volum si stralucire, fara a-l ingrasa.

Masca de par se gaseste in magazine la pretul de 13 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare