Frumusete & Ingrijire

#ingrijire ten #ingrijire #ten #frumusete

Tu cum ai grija de aspectul tenului tau?

Pielea este unul dintre lucrurile vizibile care vorbeste desprea sanatatea ta; care atunci cand este ingrijita corespunzator, ea respira prin toti porii. Iar in momentul in care este si sanatoasa si plina de vitalitate, o va arata negresit.

 

La fel cum amestecul elementelor de pe pamant reimprospateaza ciclic natura, asa si corpul are nevoie de mixul de ingrediente specifice care sa il ajute sa se hidratateze in profunzime. Asta trebuie asumat intr-un echilibru care nu trebuie perturbat si caruia trebuie sa i se ofere constant atentie.

Mergand in profunzime, retinem ca pielea are la randul sau un ciclu de viata. Celulele noi se nasc in parte inferioara a epidermei si se dezvolta, deplasandu-se pana cand ajung la stratul exterior.   

Ce trebuie sa ai in vedere?

Astazi, produsele comercializate selecteaza discret puterea fiecarui ingredient natural si redau formule magice care ingrijesc aspectul pielii. Acest sentiment de binefacere se poate obtine prin utilizarea frecventa a lor si in mod cert, functionalitatea se va descrie in aspecte revigorate si luminoase.

Aspectul tenului este cu atat mai important cu cat este stiut ca el intra in contact direct cu factorii mediului inconjurator. De pilda, Crema Vichy ofera hidratare si ingrijire fetei in fiecare zi. Produsul inovator are efecte de transformare totala pentru tenul cu probleme si actioneaza rapid. Un alt aspect important il constuituie faptul ca vindeca imperfectiunile, porii dilatati, indeparteaza luciul cauzat de excesul de sebum, roseata si petele post acnee. Aceasta crema nu contine parabeni, este potrivita si pentru tenul sensibil.   

Cercetarile specialistilor au demonstrat ca formulele cu antioxidanti, vitaminele C si E, ingredientele naturale pe baza de plante din creme, ofera pielii grija de care are atata nevoie. Utilizand o cremna de fata de calitate, aceasta poate incetini semnele imbatranirii, protejand-o in acelasi timp si de razele UVA si UVB. In plus, absorbtia rapida ajuta la blocarea umezelii, astfel ca orice utilizatoare se poate simti excelent.

Plecand de la premisa ca pielea noastra este uimitoare, este necesara o completare amanuntita care sa informeze ca ea formeaza principala bariera dintre corp si mediul extern. De asemenea, ea ajuta la reglarea temperaturii, eliberarea toxinelor si joaca un rol-cheie in pastrarea imunitatii. Oferind o capacitate regenerativa, ea reface supletea si revitalizeaza intregul aspect al fetei.

Pastrarea beneficiilor echilibrate intareste convingerea amintita mai sus, si anume ca pielea noastra, in general, traieste in balans cu mediul inconjurator. Mentinerea sa radianta si stralucitoare incepe de timpuriu si sa dezvolta adaptat pentru fiecare etapa de varsta. Tocmai din acest motiv, formulele de tratare au nevoie sa isi dovedeasca eficacitatea in timp pentru a oferi rezultate echilibrate si durabile.

Pielea cu aspect ideal, sau cel putin sanatos, se ingrijeste pe parcursul intregii vieti si este completata de alte elemente importante precum: alimentatia, insusirea unui ritm echilibrat, hidratare, relaxare, energie pozitiva si mai ales, odihna suficienta.

Nu uita ca mereu exista cel putin un nou mod la indemana de a intineri, hidrata si purifica pielea, insa totul se rezuma la o chestiune de alegere.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare