Frumusete & Ingrijire

#Body Mind Spirit # Body Mind Spirit EXPO

Trup, minte si suflet! Cum sa stabilesti un echilibru intre ele

Trup, minte si suflet! Cele trei elemente ale omului, intre care uneori e greu sa stabilesti un echilibru. Dar noi, echipa Body Mind Spirit EXPO, te putem ajuta. Vino la Body Mind Spirit EXPO pe 9-10-11 februrarie, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru a descoperi secretele ingrijirii intreg corpului tau, de la minte, trup si pana la sulfet. Cel mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase din Romania, te astepta cu brand-uri romanesti si internationale consacrate, dar si aparitii in premiera, conferinte de dezvoltare personala si demonstratii artistice la scena. Intrarea este libera!

Daca esti interesat de unul dintre domeniile sanatatii, frumusetii sau dezvoltarii personale, aici le poti regasi pe toate intr-un singur loc!

Targul, dedicat unei vieti sanatoase, te astepta sa-i descoperi cele trei zone care, puse impreuna aduc echilibrul in viata ta:

  • Zona de expozitie te intampina cu: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, carti de dezvoltare personala si spiritualitate, terapii alternative, cristale terepeutice, alimente raw-vegane si multe altele. Companii mari, producatori si expozanti din toate colturile tarii si din strainatate, te astepta cu oferte promotionale pregatite special pentru vizitatorii nostri. Vino alaturi de noi, sa le descoperi!
  • Sectiunea de conferinte cu intrare gratuita unde vei avea ocazia sa iei parte la prelegeri de dezvoltare personala, prezentari de produse si workshop-uri si sa te intalnesti cu importante voci din domeniile targului: pshihologi, nutritionisti, , astrologi, terapeuti si personalitati publice care ne dezvaluie cateva amanunte din experientele lor. Rita Muresan, Roxana Ionescu, Camelia Patrascanu, Valeriu Panoiu, Cristian Pompei sau Geta Heimerl sunt doar cateva din personalitatile prezente la targ.
  • Zona demostratiilor si momentelor artistice unde te vei putea relaxa luand parte la spectacole de dans, muzica, gismnastica sau yoga.

Dedicati de peste 10 ani misiunii noastre de a te ajuta sa-ti descoperi echilibrul si pacea interioare, cu fiecare editie sarim in ajutor acelora care se decid sa puna sanatatea pe primul loc acestia gasind la noi tot ceea ce le este necesar, de la alimnete, la carti si pana sfaturi utile si ajutor specializat.

Am pregatit o noua editie, asa ca te asteptam sa ni te alaturi, pe 9-10-11 februraire la Sala Palatului din Bucuresti, pentru o noua sesiune de relaxare, sanatate, frumusete si dezvoltare personala!

Verifica aici progrmul expozitiei, al conferintelor si al momentelor artistice: www.bmse.ro sau pe pagina noastra de Facebook!

Advertorial

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului