Frumusete & Ingrijire

#microdermabraziune #peeling facial # tratament fata #combatere acnee #microdermabraziunea cu diamante

Tratament cu diamante. Beneficii exceptionale pentru tenul tau inca de la prima sedinta

Microdermabraziunea cu diamante este un tratament inovator de peeling facial, care face minuni cu tenul tau inca de la prima sedinta. Procedura este simpla, noninvaziva si mai accesibila la pret decat alte tratamente asemanatoare, iar beneficiile sunt exceptionale, intinerindu-ti rapid tenul cu cativa ani buni. Beneficiile insa nu se opresc aici! Iata de ce este microdermabraziunea considerata tratamentul complet pentru tenul tau!

 

Curata tenul in profunzime

Principalul scop al microdermabraziunii este exfolierea si indepartarea celulelor moarte de la suprafata tenului, dar si revigorarea tesuturilor, in vederea redarii luminozitatii si aspectului sanatos al pielii.

Elimina petele si cicatricele

Desi microdermabraziunea cu diamante actioneaza doar asupra straturilor superficiale ale pielii, tratamentul are un puternic efect de atenuare si indepartare a cicatricelor si petelor inestetice de pe ten aparute in urma unor expuneri la soare, leziuni, accidente sau a cosurilor. De asemenea, peelingul reuseste sa estompeze aparitia ridurilor, dar si sa atenueze aspectul celor deja existene. Sporeste productia de colagen in piele si reda elasticitatea si fermitatea pielii.

Trateaza acneea

Microdermabraziunea cu diamante nu este utila doar in atenuarea petelor ramase in urma cosurilor, ci si in tratarea acneei, cea mai frecventa afectiune a tenului. Imbunatateste aspectul inestetic cauzat de acnee inca de la prima sedinta, intrucat ajuta la indepartarea rapida a impuritatilor care determina formarea comedoanelor.

Hidrateaza tenul si imbunatateste circulatia limfatica locala

Peelingul facial prin microdermabraziune cu diamante are un efect puternic de hidratare a tenului, dar si de stimulare a circulatiei limfatice locale. Conduce la eliminarea toxinelor si a impuritatilor, oferind tenului un aspect luminos, sanatos si o textura catifelata la atingere.

Microdermabraziuena este unul din tratamentele faciale lipsite de efecte secundare si risc de alergii, dar cu toate acestea, nu este recomandata persoanelor care sufera de diabet necontrolat, cancer de piele, dermatite, eczeme, leziuni virale, herpes activ etc.

Sursa foto: Gabinet-magic-look.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului