Frumusete & Ingrijire

#tratament celulita Jennifer Lopez #combatere celulita #celulita

Stop, celulita! Tratamentul folosit de Jennifer Lopez, Cameron Diaz si Jessica Alba

Ce femeie nu viseaza sa nu aiba pielea neteda si tonifiata, fara pic de celulita?! Sa se simta bine in costum de baie si sa il poarte cu mandrie, fara sa fie nevoita sa poarte un pareo care sa ii ascunda soldurile si coapsele. Specialistii in estetica corporala de la Noblezza iti pot indeplini dorinta. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti cu strictete programul tau personalizat de remodelare corporala Velashape II.

Atunci cand vine vorba de a trata celulita, specialistii Noblezza stabilesc un protocol de tratament in urma unei diagnoze corecte si amanuntite-pas esential pentru a obtine cu adevarat rezultate. „Traim intr-o societate mereu in viteza si, din pacate, in cele mai multe clinici, nimeni nu mai are rabdare sa stea de vorba cu pacienta, sa inteleaga cauza si sa gaseasca cea mai buna solutie. Noblezza se remarca tocmai prin personalizarea fiecarei terapii in parte”, explica Andreea Suciu, General Manager. „Anamneza obligatorie imbinata cu tehnologia de varf Velashape II, dar si cu experienta terapeutilor, ofera rezultate remarcabile inca de la prima sedinta. Pacientele sunt motivate astfel sa continue, sa isi faca timp sa ajunga la programare si sa fie constante.”

Ce face mai exact Vela Shape?

VELA SHAPE a cucerit vedetele de la Hollywood inca de la lansare. Jennifer Lopez, Cameron Diaz sau Jessica Alba sunt doar cateva dintre starurile care au recunoscut ca nu si-ar mai imagina viata fara acest tratament anti-celulita.  Prezenta in cele mai cunoscute clinici din lume, Vela Shape este metoda numarul 1 in lume care trateaza si previne aparitia celulitei. In plus, ii confera pielii fermitate. Bratele, picioarele sau abdomenul devin parca sculpate in urma acestui tratament, ia celulita devine din ce in ce mai putin vizibila . Metoda este sigura si non-invaziva. Nu trebuie decat sa te asezi pe patul de tratament si sa te relaxezi in timp ce terapeutul va manevra aparatul. Tot ce vei simti va fi un masaj cald.

De ce sa alegi Vela Shape Bucuresti la Noblezza?

Velashape II si-a demonstrat eficienta prin numeroase studii clinice. Celulita chiar poate fi invinsa! O sedinta dureaza doar 20-30 de minute ceea ce iti permite sa iti respecti agenda, fara sa te dai peste cap. Imbina 4 terapii intr-una singura, si vezi diferenta de la primul tratament. In plus, la Noblezza, specialistii nostri sunt trainuiti astfel incat sa foloseasca aparatul corect-un alt atu cu care ne mandrim si pe care pacientele noastre l-au remarcat deja.  Asadar, am demonstrat deja ca intrunim toate conditiile astfel incat sa vezi rezultate, si sa nu pierzi nici timp si nici bani.

                                                                                                                                  Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare