Frumusete & Ingrijire

#tratamente infrumusetare fata #tratamente infrumusetare #microdermabraziune

Sfaturi utile si tratamente de infrumusetare pentru fata

Stresul si factorii de mediu pot lasa urme inestetice asupra fetei, pot imbatrani tenul. Primul pas pentru a avea o piele mai frumoasa este sa apelezi la un specialist in cosmetica sau in dermatologie pentru a determina nevoile pielii tale, pentru a depista toate problemele tenului care ar trebui tratate din timp, in faza incipienta. Aceasta implica o serie de proceduri sau tratamente din care fac parte:
  • Alimentatia zilnica sanatoasa bogata in nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii organismului.
  • Respectarea igienei si a obiceiurilor de ingrijire zilnica.
  • Respectarea orelor de somn sau a timpului liber pentru relaxare.
  • Alegerea unor tratamente de infrumusetare adecvate varstei si tipului de piele.

Pentru a fi mai frumoasa este bine sa alegi cele mai bune tehnici de infrumusetare, doar asa poti realiza o ingrijire corespunzatoare a pielii pentru a face fata schimbarilor vremii, pentru a preveni efectele nocive create de soare, vant, frig, ger sau de poluarea mediului, pentru a trata anumite afectiuni ce pot sa apara la un moment dat, cum sunt de exemplu: tulburarile pigmentare, rozaceea, acneea, aspectul de pori dilatati, inflamati si infectati, ridurile, cercanele, pungile de sub ochi, ridurile de expresie, etc.

Vrei sa fii mai frumoasa? Alege o tehnologie care face intr-adevar minuni pentru pielea ta! Exista o metoda inovatoare de lifting facial la Pearl Beauty Center Satu Mare care se aplica in functie de problemele tenului. Cu aceasta tehnologie vei scapa de ridurile fetei, de ridurile cu aspect de panza de paianjen care imbatranesc tenul, de petele pigmentare, aspectul de pori dilatati si cicatricile lasate de acnee. incearca un astfel de tratament si vei vedea ca tenul tau va fi mai curat, mai ingrijit, mai fin si mai luminos, cu un aspect reintinerit!

Cu microdermabraziunea pielea devine mai catifelata, fina ca matasea

Daca se doreste o exfoliere delicata a pielii se poate face un tratament de microdermabraziune cu diamante la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare mai ales ca acesta este super-eficient si ofera rezultate imediate, chiar dupa prima sedinta de terapie. Cel mai important avantaj oferit de acest tratament este acela de prevenire a imbatranirii premature de tenului. Zonele pielii pe care se aplica tratamentul vor arata uimitor, mai fine si catifelate. Se vor vedea imbunatatiri vizibile pe zonele tratate, atat in ceea ce priveste textura pielii cat si in ceea ce priveste finetea tenului, culoarea acestuia, efectul va fi acela al unui ten reintinerit.

De asemenea, acum exista posibilitatea de a face si tratamente de mezoterapie si in Satu Mare care ajuta in tratamentul oricarei probleme a tenului. Se foloseste dispozitivul MessoPen care faciliteaza introducerea unor substante active din fiole BCN in piele pentru imbunatatirea structurii tesuturilor acesteia.

Fiecare dintre noi stie ca procesul de imbatranire nu poate fi oprit, insa cu ajutorul terapiilor de care spuneam mai sus si cu alte metode de ingrijire efectele acestui proces pot fi reduse pentru ca atunci cand te uiti in oglinda sa te simti confortabil si atractiv. Daca vrei sa ai pielea tonifiata si obrajii mai fermi poti recurge si la alte metode destul de simple, care sunt la indemana oricui:

Gimnastica faciala ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii, a tonusului muscular si a aspectului revitalizat al pielii. Sunt recomandate exercitiile simple de miscare a muschilor fetei si masajul cu degetele pe pielea fetei. Se fac stand in fata unei oglinzi pentru a le realiza mai usor.

Mastile cosmetice anti-imbatranire pot proteja pielea impotriva influentelor negative ale mediului si ale stresului. Ele atenueaza semnele de imbatranire naturala a tenului si pot furniza pielii substante nutritive care o fac sa devina mai frumoasa si mai sanatoasa. Mastile cosmetice realizate din fructe proaspete naturale au efect foarte bun asupra fetei, iar acest lucru se mentine in timp mai ales daca ele se aplica in mod regulat. Combinatiile dintre avocado si miere, sau iaurt si Aloe Vera, fac minuni asupra tenului pentru ca au efect nutritiv si hidratant foarte bun asupra tesuturilor pielii. intotdeauna se aleg ingrediente care sa se potriveasca tipului de piele si care sa actioneze ca un stimulator de frumusete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare