Frumusete & Ingrijire

# masca acnee #remedii acnee #tratament acnee #remedii naturiste #otet de mere

Scapa de acnee cu un ingredient simplu si natural: otetul de mere

Ai trecut de varsta pubertatii, dar inca suferi din cauza nesuferitelor cosuri care se incapataneaza sa apara pe fata ta mai ales cand ai eveniment importante. Nu dispera si, inainte de a da o avere pe crème si tratamente medicamentoase, incearca leacurile simple ale naturii. Foloseste-le cu incredere daca nu ai alergie la niciunul dintre ingrediente. 

Un astfel de remediu-minune este otetul de mere care poate sa-ti schimbe complet starea de spirit datorita proprietatilor sale antifungice. Amesteca trei linguri de otet de mere cu tot atatea de apa, ceai verde sau aloe vera si aplica pe toata fata, cu o discheta demachianta.

Clateste dupa cinci minute si foloseste neaparat o crema grasa, puternic hidratanta. Atentie insa! Acest tratament nu se foloseste sub nicio forma aplicand doar otetul deoarece ai putea sa fii alergica sau sa ai o piele mai sensibila si sa iti arzi tenul.

Aplica acest tratament de trei-patru ori pe saptamana. Efectele se vad dupa 4-6 saptamani, insa tenul tau va avea un aspect imbunatatit considerabil, asa ca va merita asteptarea.

Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului