Frumusete & Ingrijire

#sampon #deodorant #fitness #gel de dus #sport #cosmetice

Produse de ingrijire de care ai nevoie cand mergi la sala de fitness

Atunci cand mergi la sala de fitness, trebuie sa ai la tine cateva obiecte care la prima vedere nu par esentiale, dar in momentul in care ajungi acolo, realizezi ca iti sunt indispensabile. Iata cateva dintre obiectele de igiena care care ar trebui sa le ai in geanta atunci cand mergi la sala de forta.


Servetele demachiante


Foloseste servetelele demachiante inainte dar si dupa exercitiile fizice. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca transpiratia si machiajul sa se amestece si sa iti patrunda in parii deschisi.  Asadar, utilizeaza servetelele umede mai ales inainte de a te apuca de sport si daca doresti, dupa dus, iti poti reface machiajul.


Gel de dus


Dupa 40 de minute de efort fizic, cu siguranta ai nevoie de un dus care sa te reimprospateze, asa ca gelul de dus este un produs indispensabil din geanta ta atunci cand mergi la sala de fitness. Opteaza pentru un produs exfoliant si hidratant care sa iti indeparteze celulele moarte si care sa iti lase pielea extra catifelata.


Deodorant


Nu uita acasa deodorantul atunci cand mergi la sala de fitness. Imediat dupa dus foloseste acest produs pentru a impiedica aparitia transpiratiei si a mirosurilor neplacute. Opteaza pentru un produs cat mai natural, lipsit de parabeni si aluminiu (despre care se spune ca ar fi unul dintre factorii care declanseaza aparitia cancerului de san). Foarte multe firme au inceput mai nou sa produca deodorante pe baza de uleiuri naturale. In mod evident nu sunt la fel de eficiente ca cele clasice, dar cu siguranta sunt mai sanatoase.


Sampon uscat


Pentru ca este destul de dificil sa iti speli si parul atunci cand esti la dusul salii de fitness din cauza faptului ca ai nevoie de alte conditii ( uscator de par si produse de fixare), ar fi mai bine sa achizitionezi un sampon uscat.  Acesta se pulverizeaza pe par asemenea unui fixativ, iar in urma utilizarii lui, parul ramane ca si cum ar fi proaspat spalat.


Crema hidratanta


Este foarte posibil ca pielea sa iti ramana usor uscata in urma dusului, motiv pentru care ar fi bine sa ai la tine o crema hidratanta pentru fata. Opteaza pentru o crema cu SPF, chiar daca este iarna si protejeaza-ti in acest fel pielea de razele ultraviolete, dar si de ger, frig sau vant puternic .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului