Frumusete & Ingrijire

# pasta de dinti Himalaya #produse Himalaya # Himalaya Herbals #Himalaya Drug Company #Himalaya Herbal Healthcare Romania

Ingrijirea dintilor cu Himalaya in 3 pasi: autodescoperire, intelegerea nevoii de natural, personalizare!

Ai alta culoare de par, alta forma a ochilor, alte bucurii, pasiuni, trairi! Altele decat oricine altcineva! Ai atat de multe lucruri in comun cu ceilalti, insa micile diferente pot schimba totul! E nevoie sa-ti periezi dintii de doua ori pe zi, sa folosesti ata dentara, sa mergi la medicul stomatolog cel putin o data pe an si sa iti schimbi periuta la fiecare 3 luni. Natura, insa, e mai complexa decat atat si la fel sunt si nevoile, dar si posibilitatile tale! Odata ce ai imbratisat ideea ca esti unic/a, deja ai pornit pe frumosul drum al zambetelor sanatoase!

Autodescoperirea

(Doar) 5 motive pentru care dintii tai sunt... ca ai nimanui:

  1. Amprenta dentara: Nu exista doi oameni cu aceeasi amprenta dentara. Aceasta e unica pentru fiecare persoana, asemenea amprentelor de la degete.
  2. Culoarea gingiilor: Gingiile au, de regula, culoarea roz, colorarea lor in rosu sau alb putand indica o inflamatie sau o infectie. Insa variatiile de culoare, de la o persoana la alta, sunt posibile (si frecvente) si in afara unor probleme medicale. Acestea pot fi determinate de grosimea epiteliului, de pigmentarea naturala sau de cat de puternica este vascularizarea. Iata de ce uniformitatea culorii gingiilor este considerata chiar mai importanta decat culoarea lor in evaluarea starii de sanatate. Petele decolorate sau pigmentare indica, cel mai adesea, o afectiune si necesita o vizita la medicul stomatolog.
  3. Culoarea smaltului: Culoarea smaltului este o alta trasatura caracteristica fiecarei persoane, aceasta putand varia de la galben deschis pana la alb-gri. Smaltul, sau invelisul superior al dintilor, este cel mai dur material din intreg corpul uman. Este translucid si variaza in grosime, astfel ca dentina, si ea diferita ca aspect, se intrevede mai mult sau mai putin si influenteaza semnificativ aspectul si culoarea dintilor.
  4. Dispunerea tubulilor dentinari: Dentina este stratul protector al dintelui aflat imediat sub smalt. Numeroase canale microscopice radiaza in dentina dinspre zona nervului („pulpa”) inspre smalt. Dimensiunea acestora este specifica fiecarui individ – si variaza in functie de dimensiunea dintelui - iar dispunerea lor este determinata genetic.
  5. Numarul dintilor: Persoanele adulte au intre 28 si 32 de dinti, iar numarul difera in functie de evolutia maselelor „de minte”. Unii oameni le pot avea pe toate patru, altii doar doua, iar in unele cazuri ele nu apar deloc.

Intelegerea nevoii de natural

5 motive pentru care ai nevoie de ingrijire orala cu ingrediente naturale:

  1. Iti protejezi organismul de substante nocive: Pentru ca gingiile sunt puternic vascularizate, ingredientele active din produsele de ingrijire orala sunt absorbite usor si trec rapid in sistemul circulator. E de preferat, de aceea, sa-ti ingrijesti dintii cu produse cu ingrediente naturale, fara potentiale efecte adverse asupra organismului.
  2. Iti poti albi dintii printr-o metoda mai putin invaziva: Enzimele din plante precum Papaya sau Ananasul indeparteaza delicat petele de pe suprafata dintilor fara sa ii sensibilizeze.
  3. Ingrijirea gingiilor pe termen lung: Plante precum Neem-ul, Rodia, Arborele Miswak, previn inflamarea gingiilor si reduc sangerarile, fara efectele adverse ale produselor pe baza de clorhexidina, ce pot cauza ingalbenirea dintilor in urma utilizarii pe termen lung.
  4. Fara fluor adaugat: Folosirea fluorului in produsele pentru ingrijire orala este foarte controversata. Desi efectele benefice par a fi de necontestat, exista studii care avertizeaza in privinta toxicitatii fluorului si a efectelor sale nocive asupra organismului in urma folosirii in cantitati mari si pe termen lung.
  5. Nu doar acoperi respiratia neplacuta, ci indepartezi cauza: Ingredientele naturale precum Feniculul sau Cuisoarele nu doar confera prospetime, ci si lupta impotriva cauzelor respiratiei neplacute – sangerari si alte afectiuni gingivale.

Personalizarea

5 paste de dinti de la Himalaya:

  1. Pasta pentru dinti sensibili – cu Arbore Miswak, un astringent natural ce previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile, si Spanac pentru protejarea prin blocare a tubulilor dentinari expusi.
  2. Pasta de dinti Ayurvedica - combina beneficiile arborelui de Neem, cu proprietati antibacteriene si antiseptice, Rodiei, ce mentine sanatatea gingiilor si protejeaza impotriva cariilor dentare, si Arborelui durerilor de dinti pentru prevenirea durerilor cauzate de sensibilizarea smaltului si afectiunile gingiilor.
  3. Pasta de dinti Ingrijire Completa – cu Neem, Rodie, Arbore Miswak si Arbore Indian de Guma pentru prevenirea cariilor si a durerilor de dinti, tratarea sangerarilor gingivale si combaterea respiratiei neplacute.
  4. Pasta de dinti Respiratie Proaspata – cu Arbore Miswak, Fenicul, Cuisoare, Menta si Marar indian ce calmeaza sangerarile gingivale, previn inflamatiile, lupta impotriva bacteriilor ce pot cauza respiratia neplacuta si iti ofera o respiratie proaspata de lunga durata.
  5. Pasta de dinti Alb Stralucitor – enzimele din Papaya si Ananas indeparteaza petele de suprafata, lasand dintii albi si stralucitori, iar Arborele Miswak previne inflamarea gingiilor si reduce sangerarile.

Invata sa-ti cunosti organismul si sa intampini nevoile sale in consecinta! Si nu uita ca natura a creat deja raspunsuri pentru cele mai multe dintre cautarile tale! Daca ai inteles nevoia de natural, le vei gasi, cu siguranta!

Despre gama de cosmetice Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta utilizata este atent selectionata, studiata si testata individual pentru eficacitate. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcatuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti. Gama de cosmetice Himalaya contine produse cu ingrediente active 100% naturale din plante, rezultate ale imbinarii dintre principiile ayurvedice si tehnologia avansata. Himalaya a descoperit si a introdus in domeniul cosmetic plante cu proprietati benefice inedite din flora himalayana, foarte putin cunoscute in Europa, pentru a desavarsi cele 4 categorii distincte ale gamei de ingrijire personala: ingrijirea parului (sampoane, balsamuri, masti, tratamente), ingrijirea fetei (masti, exfoliante, creme, demachiante, lotiuni tonice), ingrijirea corpului (creme, sapunuri, lotiuni) si igiena orala (paste de dinti).

Pastele de dinti Himalaya sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare