Frumusete & Ingrijire

#riduri #piele frumoasa #ten frumos #Silk'n FaceFX #concursuri acasa.ro

(P) Incepe primavara cu un ten fara riduri!

Odata cu venirea primaverii si a temperaturilor placute, orice femeie isi doreste sa arate bine si sa ii impresioneze pe cei din jur cu un ten sanatos si stralucitor. In aceasta primavara ai inca un motiv de bucurie: aparatul antirid Silk'n FaceFX.
 

Ce este aparatul Silk'n FaceFX Antirid


Apartul Silk'n FaceFX Antirid este un tratament bazat pe lumina fractionala pentru intinerirea pielii si prevenirea procesului de imbatrinire. Acest aparat, folosit de vedetele de la Hollywood este acum disponibil si in Romania.

Silk'n FaceFX Antirid este un dispozitiv manual care emite lumina prin intermediul unei diode, utilizata in tratamentul de intinerire a tenului, prevenire a imbatranirii si a ridurilor. Acest aparat imbunatateste vizibil textura pielii, inca de la primele utilizari, iar tenul ramane stralucitor si plin de vitalitate.

Silk'n FaceFX Antirid este dezvoltat de catre inventatorii dispozitivelor de intinerire a pielii care functioneaza pe baza de laser si impuls luminos si sunt folosite de medici. Acest aparat combina mai multe tehnologii intr-un sistem unic bazat pe lumina fractionala, care poate fi utilizat acasa.

Terapia cu lumina rosie LED si-a demonstrat capacitatea de a diminua aparitia ridurilor si a liniilor fine, precum si de a imbunatati textura pielii, culoarea tenului si tonusul acestuia.
 

Cum se foloseste aparatul Silk'n FaceFX Antirid


Persoanele care au tenul foarte gras trebuie sa isi curete tenul inainte de tratament. Se mai poate folosi o crema hidratanta care sa faca aparatul sa alunece usor pe zona tratata.

Este indicat sa folosesti crema ta obisnuita, cu care stii ca nu ai reactii alergice sau alte efecte secundare neplacute. Foloseste aceasta crema sau serum pentru a ajuta ca razele luminoase ale Silkn FaceFX sa penetreze pielea ajungand in profunzime.

Pentru prima luna, este indicat sa folosesti acest aparat de trei ori pe saptamana. Pentru a pastra rezultatele, trebuie sa folosesti aparatul Silkn FaceFX Antirid o data pe saptamana. Fiecare sesiune de tratament dureaza 15 - 20 de minute.

Zonele faciale care pot fi tratate cu acest aparat sunt zonele din jurul ochilor, zona de sub ochi, obrajii, fruntea, zona din jurul gurii si gatul.
 

Ce trebuie sa mai stii despre tratamentul cu Silk'n FaceFX Antirid


Dupa tratament, vei experimenta o usoara inrosire in zona tratata. De obicei, aceasta dispare la cateva minute dupa sedinta de tratament, dar uneori poate dura cateva ore. Se recomanda aplicarea unei cantitati mici de crema hidratanta pe zonele tratate, dupa fiecare sedinta.
 

CONCURS: Participa la concurs si castiga o mini placa ceramica de intins parul


Silkn.ro impreuna cu acasa.ro te invita sa participi la concursul "Incepe primavara cu un ten fara riduri!".

Premiul concursului consta intr-o mini placa ceramica de intins parul.

Cum poti participa?


Foarte simplu: postezi un comentariu la acest articol din sectiunea sanatate. Trebuie doar sa raspunzi la intrebarea concursului: "De ce ai nevoie de acest aparat si cum crezi ca te va ajuta?".

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida.

Concursul se desfasoara in perioada 15 martie - 15 aprilie 2012 .

Castigatorul concursului va fi anuntat pe data de 16 aprilie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorul trebuie sa isi revendice premiul in maxim 10 zile lucratoare, prin transmiterea catre organizatori a coordonatelor de contact.

MULT SUCCES!
 

Castigatorul concursului este: Antemir Daniela

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare